На Майдані у Києві вбито двох вчителів із Старокостянтинова та Шепетівки

На Майдані у Києві вбито двох вчителів із Старокостянтинова та Шепетівки
Сьогодні на вулиці Інститутській у Києві убито двох свободівців з Хмельниччини.

Загинув голова Старокостянтинівської міської організації Бондарчук Сергій Михайлович (1961 р. н.). Він був учителем фізики місцевої гімназії. Як повідомила кореспонденду "ВСІМ" учениця гімназії, це величезна втрата для гімназії та для Хмельниччини, адже вчителі були надзвичайними людьми.

Також убито Миколу Дзявульського (1958 р.н.). Він був учителем географії і біології. Близько 9 години ранку 20 лютого 2014 року, біля палацу "Жовтневий" у місті Києві зупинилось його серце прострелене снайпером. Микола Степанович брав активну участь у житті міста: обирався депутатом міської ради 1994-1998 років, очолював Спілку підприємців Шепетівщини 2002-2005 років, довгий час працював на викладацькій роботі вчителем георграфії шепетівської школи-ліцею, останній час був помічником народного депутата від ВО "Свобода" Ігоря Сабія.

Редакція "ВСІМ" приносить співчуття рідним і близьким загиблих.

Відео дня
>

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Те шо ви незделали,вони прагнули кращого життя для нашої країни,для нас.СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!
  • Anonymous

    Вічна пам"ять
  • Anonymous

    Уж учителям то что там делать....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up