Фреймут з "Ревізором" у кафе «Тріумф» знайшла хробаків (ВІДЕО)

Фреймут з "Ревізором" у кафе «Тріумф» знайшла хробаків (ВІДЕО)
Дитяче кафе «Тріумф» після перевірки кухні закладу Ольгою Фреймут та програмою «Ревізор» може повторити долю «Ситого Будяка»?

Відео: Кристинка Черевичник.

Кафе на Проскурівській шокувало телеведучу.

Відео дня
> - Свіжого м’яса не було, замість – ця гниль, - заявила Ольга Фреймут. – Так само, я не знайшла свіжих продуктів. Особливість цього закладу – це «Тріумф», але місце не тріумфальне, місце не для дітей, а для тих, хто хоче… захворіти. Я думаю, що це місце не покликане підкреслити дитинство, а місце, яке покликане його вбити, це правда! Особливий жах я помітила на кухні – там є декілька залів. Ложки просто плавають в майонезах, холодильники не розморожують, скрізь літає міль, її купа.

У їжі Ольга знайшла хробаків.

- У продуктах живуть хробаки, уявляєте? Також я знайшла продукти з цвіллю, гниллю і м’ясо, яке вже давно смердить, – каже Фреймут.

Природньо, після побаченого ревізорка відмовилася рекомендувати кафе.

- Я дуже обурена. Я мама, і мені дуже боляче, мені шкода тих дітей, які тут харчувалися, - каже білявка.

Також Ольга відвідала кафе "Ваніль" та ресторан "Колізей". За чутками, Фреймут побувала у "МуррМеладі" й "Плазі". А до "Цукерні" ревізора не пустили.

У "Ванілі", вочевидь, рецензія виявилася більш позитивною, аніж у "Тріумфі". Про це свідчить повідомлення на сторінці групи кафе ВКонтакте, розміщене адміністраторами групи: "Мабуть усі чули, що вчора у Хмельницький завітала Оля Фреймут. НЕ оминула цього року вона і кафе Ваніль. Цікаві деталі з ревізії чекайте згодом;)"

Нагадаємо, минулого року під контроль "Ревізора" потрапили ресторан «Колізей», піцерія «Мак-Смак», кафе «Ситий Будяк» і «Наомі», готелі «Янісоль», «Поділля» і «Либідь Плаза».

Рекомендацію отримали не всі: “Будяк” Ольга розкритикувала за бруд і сморід (пам"ятаєте облизану ложку з сиром?), піцерію — за неідеальну чистоту, “Наомі” - за зверхність персоналу, а “Поділля” - за непривітність.

По темі:

Як Оля Фреймут з "Ревізором" у Хмельницькому сервіс перевіряла (ВІДЕО)

Після перевірки “Ревізору” хмельницький “Ситий Будяк” закрився

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Anonymous

    Интересно, как можно было устроить спектакль в триумфе? Червяков туда принести и гнилые помидоры? Фреймут кстати я терпеть не могу, но передача полезная.
  • Anonymous

    Позорники
  • Anonymous

    Хмельницький - обласний центр а так опозоритись? ГАНЬБА!!! Та на заправці в туалеті було чистіше ніж у вас в "ресторанах". Ганьба! Засранці!!! Офіціанти,поварі скоти ви а не люди!!! Дай Боже шоб де ви не були вам і вашим рідним подавали одну гниль і черви
  • Anonymous

    Розпов!дь за Азс це не брехня. Я цю людину особисто знаю!!! В!н не бреше!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    А ти все виправдовуєся ) , працювати потрібно гарно, а не розводити хробаків і не дурити людей. "заправщик" .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up