Хмельницьку обласну міліцію очолив екс-УБОЗівець Олександр Розізнаний

Хмельницьку обласну міліцію очолив  екс-УБОЗівець Олександр Розізнаний
Раніше Олександр Розізнаний був начальником УБОЗу в Хмельницькій області. Останнім місцем роботи новопризначеного керівника міліції Хмельницької області був Гусятинський райвідділ міліції на Тернопільщині.

Наказом Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова  полковник міліції Олександр Розізнаний призначений начальником Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області. Про це повідомляє офіційний сайт УМВС.

Нагадаємо, раніше обласним начальником міліції керував  генерал-майор міліції  Сергій Шутяк, який працював на цій посаді з 2010 року. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Видно он совсем "обиженный", как и все люстраторы
  • Anonymous

    Це пусті слова, які не мають ніякого підгрунття!!!
  • Anonymous

    Розізнаний - людина не погана, так каже мій брат який працює в міліції, каже що тепер працівникам міліції прийдеться попотіти, так як Розізнаний не дасть можливості відсиджуватись на посадах - а буде заставляти усіх працювати на підвищення авторитету міліції. Надіюсь що в нього це получиться, Успіхів йому
  • Anonymous

    Я з ним особисто знайомий, раніше працював з ним. Можна в любій людині найти купу позитивних і негативних якостей - ми всі не святі, але треба вдивитись в реалії життя. Розізнаний - людина з досвідом роботи, заробив не поганий авторитет серед міліціонерів та жителів міста, і треба йому повірити в цей не легкий час і дати змогу попрацювати, а час покаже. Я вірю що дане призначення є правильне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up