Підозрюваний у аварії біля "Оазису" Дмитро Червонюк був п’яний за кермом (ВІДЕО)

Підозрюваний у аварії біля "Оазису" Дмитро Червонюк був п’яний за кермом (ВІДЕО)
Родичі та друзі Олега Крушельницького, який 20 серпня загинув у ДТП біля «Оазису», прийшли під прокуратуру міста Хмельницького вимагати, аби Дмитра Червонюка взяли під варту.

До людей вийшов прокурор міста Хмельницького Олександр Мартинюк та начальних Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук.

Відео дня
> - Сьогодні Дмитру Червонюку оголосять підозру і з сьогоднішнього дня йому оберуть  міру запобіжного заходу, - каже прокурор. – Раніше він не був підозрюваним і лікарі не дозволяли його допитувати як свідка, оскільки у нього вроджена вада серця.

Нагадаємо, ще вчора за словами слідчого, Дмитро Червонюк проходив у справі як свідок.

Василь Птащук зателефонував до слідчого, який веде справу, і оголосив про те, що Дмитро Червонюк керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Кількість алкоголю в крові він не оголосив. Однак тепер хлопець проходить у справі у якості підозрюваного.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Anonymous

    І що, він служив????? Не віриться.
  • Anonymous

    Люди, хто може приходьте на мітинг 2 вересня на 14:00 до дит. світу або вже безпосередньо до апеляційного суду на майдані в 15:30! Не будьте байдужими! Це могло трапитись з кожним з нас або з нашою близькою людиною, сімї Олега потрібна наша підтримка! Не можна залишити таку людину без наказання!
  • Anonymous

    Ты идиот?Они уже распиареные!Они просто показывали своё присутствие!
  • Anonymous

    Капець що робиться в Хмельницькому (:cry:)(:cry:)(:cry:)(:cry:)(:cry:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up