Хмельничанин Михайло Капітула переміг у першому етапі Чемпіонської серії з автослалому

Хмельничанин Михайло Капітула переміг у першому етапі Чемпіонської серії з автослалому
У Хмельницькому відбувся Перший етап Всеукраїнської Чемпіонської Серії з автослалому. Спортсмени Михайло Капітула та Роман Кадиров здобули призові місця серед 17 учасників з Києва, Вінниці, Львова, Тернополя, Івано-Франківська та Хмельницького.

Автомобілісти віком від 23 до 45 років змагалися у двох групах – «спортсмени» та «любителі».

Фігури вищого пілотажу у групі «спортсмени» показали сім учасників, автомобілі яких мають передній привід.

- На двох автомобілях їхало по два-три учасники через те, що під час тренувань та кваліфікаційних заїздів дві з чотирьох машини поламалися, - каже організатор змагань Олександр Ракочий. - Господарі справних машин запропонували учасникам, які залишилися без авто, їхати на своїх справних машинах.

Відео дня
> У групі «любителі» взяло участь всього п’ять учасників: троє з Хмельницького, один з Старокостянтинова і один з Вінниці.

- Через те, що була така мала кількість учасників у групі, ми не змогли набрати кворум ні в класі «передній привід», ні в класі «задній привід», - каже Олександр Ракочий. - Переговоривши з учасниками аматорської групи, ми вирішили об'єднати ці два класи у один. Тобто п’ять учасників на машинах з різними приводами, змагалися між собою в одному класі.

Після закінчення залікових заїздів Михайло Капітула показав шоу, виписуючи на асфальті вісімки і круги. Спортсмен об'їжджав людей (організаторів і спортсменів), які йшли по майданчику, а також показав фірмове шоу Ігоря Фальчука «Живі фішки».

- Суть трюку у тому, що на майданчику виставляють фігуру, але замість конусів стають люди (організатори та спортсмени), а спортсмен їде між ними, - пояснює Олександр Ракочий. – Вперше на Україні таке шоу показав Ігор Фальчук з Івано-Франківська. До речі, сам автор трюку теж не упустив можливості проїхати між «живими фішками».

Переможці у класі машин з переднім приводом:

1 місце - Павло Василькевич на Honda CRX (Вінниця)

2 місце - Ігор Фальчук на Honda CRX (Івано-Франківськ)

3 місце - Ілля Нехай на Honda CRX (Івано-Франківськ)

Переможці у класі машин із заднім приводом:

1 місце - Михайло Капітула на BMW330 (Хмельницький)

2 місце - Олександр Онофрійчук на ВАЗ 318 DocMobile (Вінниця)

3 місце - Роман Кадиров на BMW330 (Хмельницький)

Переможці у об'єднаному класі любительского заліку:

1 місце - Костянтин Пастернак на BMW 320 (Хмельницький)

2 місце - Андрій Заремба на ВАЗ 2101 (Хмельницький)

3 місце - Олександр Тришневський на Opel Astra (Хмельницький)

Переможця Всеукраїнської Чемпіонської Серії з автослалому серед спортсменів визначать наприкінці сезону у листопаді за кількістю очків, які він набере протягом восьми етапів. У аматорському класі визначають тільки призерів етапів.

Наступний етап змагань відбудеться 11 травня у Івано-Франківську. Хмельницький представлять Михайло Капітула та Роман Кадиров.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up