Хмельницьким школярам хочуть продовжити навчальний рік

Хмельницьким школярам хочуть продовжити навчальний рік
Фото - "Слово і Діло"
  • У хмельницьких школах планують продовжити навчальний рік ще на місяць.

Школярі у Хмельницькому можуть навчатись ще у червні. В місті планують продовжити навчальний рік у зв’язку із карантином і дистанційним навчанням. Про це заявив заступник Хмельницького міського голови Михайло Кривак під час онлайн прийому громадян сьогодні, 29 квітня.

До слова, навчальний процес планують продовжити для школярів до 11 червня. Таке рішення міськради має рекомендаційний характер для навчальних закладів.

 «Ми зацікавлені в тому, щоб діти у травні  навчалися очно. Для того, щоб виконати законодавчу норму, ми плануємо навчатися ще у червні. Попередньо, таке навчання передбачається ще два тижні – до 11 червня. Будемо рекомендувати закладам прийняти таке рішення», - сказав Михайло Кривак.

Відео дня

Також з наступного тижня у Хмельницькому стартує вакцинація для освітян. В першу чергу планують щеплювати педагогів віком 60+. У міській раді нагадують, що щеплення буде відбуватись за бажанням. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Читач51

    я проти щоб навчання продовжувалось до 11 червня.
  • Читач60

    А чому ви так боїтесь.щоб діти вчилися ще трішки .діти старших класів почті незаймались навчанням удома на дистанційному.це лиш одиниці так що немає в цьому нічого страшного.
  • Лєрочка Яковець

    Смисио вчитися 2 неділі краще карантин!!!!!!!!
  • Веронічка Хитрук

    я проти, так як це неймовірно важко, скажу лиш що люди різні, і кому подобається вчитись то й і без школи щось вчить дізнається. Тому попрошу вас не робити помилку!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up