Кращим педагогам Хмельницького премії, а учням - стипендії: кому та скільки

Кращим педагогам Хмельницького премії, а учням - стипендії: кому та скільки
Наталія Зима (ліворуч) та Еріка Путівленко. (Фото із Facebook)
  • Грошові винагороди отримають 20 учнів та 27 педагогів освітніх закладах міста.
  • Ми дізналися їхні імена та суми стипендій та премій, які їм призначать.

Загалом 47 осіб будуть отримувати грошові нагороди за свої успіхи у роботі та навчанні. Виплачуватимуть кошти із міського бюджету. Суми передбачені відповідними положеннями, які були прийнятті міською радою ще у 2007 році. Після цього їх змінювали та доповнювали. 

Згідно із діючим положенням, педагоги протягом року щомісячно будуть отримувати премії в розмірі 50% від мінімальної зарплати. Із 1 вересня вона становить 5 000 гривень. Тобто персональна премія становитиме 2 500 гривень.

Список педагогів, яких мають преміювати, визначає сформована за рішенням виконкому комісія. При виборі вона має керуватися визначеними вимогами до кандидатів. Зокрема, призначити грошові винагороди можуть:

Відео дня

1.3.  При призначенні премій враховуються результати творчої роботи кандидатів за попередні 2 роки.

СПИСОК КРАЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

(згідно із проєкту рішення сесії Хмельницької міськради)

1. Бондар Світлана Володимирівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 6 «Колобок» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І.А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

2. Валькова Ольга Володимирівна, керівник гуртка Народного художнього колективу Прес-клубу «Юний журналіст» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – за підготовку вихованців-переможців у фестивалі дитячого кіно та телебачення «Веселка» та конкурсу юних фотоаматорів «Ми - діти України» (два диплома лауреата, 2019 р.); у Всеукраїнському конкурсі робіт юних фото та відео аматорів «Моя Україно!» (І місце (заочно), 2019 р.)

3. Гончарук Алла Дмитрівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 21 «Ластівка» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

4. Гончарук Олена Миколаївна, вчитель початкових класів Хмельницької середньої загальноосвітньої школи №18 І-ІІІ ступенів ім. В.Чорновола – переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Початкова освіта» (ІІІ місце, 2020 р.).

5. Гуреєв Іван Юрійович, керівник гуртка Народного художнього колективу ансамблю танцю «Подолянчик» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – за підготовку вихованців-переможців у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької хореографії «Падіюн-Євро-Данс» (два ІІ-х та ІІІ місце, 2018 р.).

6. Джуглій Любов Степанівна, вчитель образотворчого мистецтва Хмельницького ліцею №17 – переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Образотворче мистецтво» (І місце, 2020 р.).

7. Довгопола Тамара Іванівна, Заслужений тренер-викладач України з велосипедного спорту, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – за підготовку вихованців-переможців та призерів у Відкритому командному чемпіонаті України в індивідуальній гонці на час, індивідуальній груповій гонці та гонці критеріум (чотири І-их, та два ІІ-х місця, 2019 р.), у чемпіонаті України у командній гонці, гонці критеріум ІІІ тур, Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці ( І місце, 2019 р.); у чемпіонаті України з олімпійських та неолімпійських номерів програми( І місце, 2019р.); в «International Novak Cycling Academy Cup» (ІІ та ІІІ місця, 2019 р.), у Відкритому чемпіонаті України з олімпійських та неолімпійських номерів програми на відкритому треку (чотири ІІ-х та ІІІ місця, 2019 р.), у Відкритому весняному чемпіонаті України з олімпійських номерів програми на відкритому треку(ІІІ місце, 2019 р.).

8. Жиляєва Наталія Сергіївна, Заслужений тренер-викладач України з веслування на байдарках і каное, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – за підготовку вихованців-переможців та призерів у Відкритому чемпіонаті України серед юнаків та дівчат (І місце, 2019 р.),  у чемпіонаті України серед юніорів  та молоді до 23 років   (ІІІ місце. 2019 р.), у  Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР серед юнаків та дівчат (ІІІ місце, 2019 р.).

9. Заводяна Наталія Василівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 37 «Незабудка» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки: оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

10. Зима Наталія Володимирівна, вчитель хімії технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура – переможець ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Хімія» (І місце, 2020 р.), за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Зошит з хімії для лабораторних дослідів і практичних робіт. 10 клас. Рівень стандарту / Г. М. Дубковецька, Н. В. Зима. – Тернопіль : Мандрівець, 2018. – 12 с.

11. Казімірова Олена Іванівна, керівник гуртка Народного художнього колективу театру пісні «Злагода» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – за підготовку вихованців-переможців у  Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі юних вокалістів «Пісня над Бугом» (п’ять І-х, два ІІ-х та три ІІІ-х місць, 2018 р.); у Всеукраїнському дитячо-юнацькому конкурсі-фестивалі естрадної пісні «Різдвяна зіронька» (два ІІ-х та ІІІ місця, 2019 р.); у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина Родина» (ІІ місце, 2019 р.).

12. Карпенко Оксана Іванівна, вчитель української мови та літератури спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 м. Хмельницького – за підготовку учня-переможця у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІ місце, 2020 р.).

13. Кіяшко Ольга Федорівна, Заслужений тренер-викладач України з веслування на байдарках і каное, тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – за підготовку вихованців-переможців у Відкритому чемпіонаті України серед юнаків та дівчат ( І місце, 2019 р.), у Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР серед юнаків та дівчат ( ІІІ місце,2019 р.); у чемпіонаті України серед юніорів  ( ІІ та ІІІ місця, 2019 р.), Кубку України з веслування на байдарках і каное пам’яті Олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської (два ІІ-х місця, 2019 р.), у чемпіонаті України з марафону пам’яті воїна-спортсмена І.Присяжнюка з веслування на байдарках і каное (ІІІ місце, 2019 р.).

14. Мамчур Наталія Олександрівна, тренер-викладач з велосипедного спорту дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – за підготовку вихованців-переможців у чемпіонаті України у командній гонці, гонці критеріум ІІІ тур, Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці (п’ять І-х та два ІІ-х місця, 2019 р.), у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм І тур ( два І-х та чотири ІІ-х місця, 2019 р.), у Відкритому чемпіонаті України у парній гонці на час, гонці критеріум (фінал), Всеукраїнських змаганнях (юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата) (І та три ІІ-х місця, 2019 р.), у Відкритому чемпіонаті України у багатоденній гонці ІІ тур-фінал, Всеукраїнських змаганнях у гонці критеріум (І та ІІІ місце, 2019 р.), у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм ІІ тур (п’ять ІІ-х та ІІІ місця, 2019 р.), у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм (два ІІ-х та ІІІ місця, 2019 р.).

15. Новченкова Катерина Дмитрівна, вчитель хімії Хмельницького ліцею № 17 – за розробку посібників, що мають гриф Міністерства освіти і науки України: Контрольні роботи з хімії. 10 клас. Рівень стандарту / Г. М. Дубковецька, К. Д. Новченкова. – Тернопіль : Мандрівець, 2018. – 28 с.; Контрольні роботи з хімії. 11 клас. Рівень стандарту / Г. М. Дубковецька, К. Д. Новченкова. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 48 с.

16. Ратушняк Святослав Петрович, вчитель правознавства Хмельницької гімназії № 1 імені Володимира Красицького – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Громадянська освіта (інтегрований курс, рівень стандарту): підручник для 10 класу закладів загальної середньої освіти / За ред. І. П. Прізвище. — Київ:Літера ЛТД. 2018. – 224с.

17. Ремська Діна Сергіївна, керівник гуртка Народного художнього колективу студії естрадної пісні «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – за підготовку вихованців-переможців у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули» (два І-х, десять ІІ-х та шість ІІІ-х місць, 2018-2020 рр.); у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Місто Лева» (ІІ місце, 2018р.); у Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі юних вокалістів «Пісня над Бугом» (чотири І-х, шість ІІ-х та два ІІІ-х місць, 2018 р.); у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий Грамофон Талантів» (І та ІІ місця, 2018р.); у ХІІ міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!» (ІІ-е та чотири ІІІ-х місць, 2018р.); у ХХV Міжнародному фестивалі дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича-2018» (ІІ місце, 2018 р.); у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Українська коляда» (чотири І-х, два ІІ-х та три ІІІ-х місць, 2019-2020 рр.).

18. Сімон Наталія Григорівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 5 «Соловейко» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

19. Таушан Олена Григорівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 15 «Червона шапочка» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

20. Тернецька Майя Ананівна, вчитель української мови та літератури навчально-виховного об’єднання міста Хмельницького імені Сергія Єфремова – за підготовку учня-переможця у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (І місце, 2020 р.).

21. Топольницька Надія Миколаївна, керівник гуртка театрального мистецтва «SТARS» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – за підготовку вихованців-переможців у  Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина Родина» (три І-их та ІІІ місця, 2018-2019 рр.).

22. Трофімченко Ірина Євгенівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 54 «Пізнайко» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

23. Туркот Алла Вікторівна, вихователь-методист Хмельницького дошкільного навчального закладу № 43 «Горобинка» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

24. Федорова Надія Дмитрівна, вчитель української мови та літератури Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 – за підготовку учня-переможця у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (ІІ місце, 2020 р.).

25. Філіпчук Любов Іванівна, керівник гуртка культури мови та спілкування «Дивограй» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – за підготовку вихованців-переможців у Всеукраїнському фестивалі дитячих театральних колективів та майстрів художнього слова «Дивосвіт Мельпомени» у номінації «Читці» (ІІ та ІІІ місця, 2018 р.); у  Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина Родина» (І, два ІІ-х та три ІІІ-х місць, 2019 р.).

26. Шаронова Віра Олександрівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 33 «Джерельце» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

27. Шевчук Оксана Григорівна, музичний керівник Хмельницького дошкільного навчального закладу № 34 «Тополька» – за розробку посібника, що має гриф Міністерства освіти і науки України: Музично-казкові намистинки : оздоровчо-освітня робота з дітьми четвертого року життя : програма і методичні рекомендації / І. Є Трофімченко, І. А. Малашевська, Н. Г. Сімон та ін.: наук. кер. І. А. Малашевська. – Тернопіль : Мандрівець, 2019. – 128 с.

Обдаровані діти

Згідно із положенням про призначення стипендій обдарованим дітям, вони впродовж навчального року отримуватимуть 50% від прожиткового мінімуму (для дітей від 6 до 18 років). Діючий становить 2 318 гривень. Тобто стипендія - 1 159 гривень.

Як і у випадку з педагогами, список дітей затверджує комісія. Стипендії можуть призначити:

  • учням, що посіли призові місця на IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів;
  • учням, що посіли призові місця на III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України;
  • учням-переможцям Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, турнірів, фестивалів (крім заочних та інтерактивних), які проводить Міністерство освіти і науки України;
  • вихованцям закладів позашкільної освіти, які підпорядковуються Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради, що посіли призові місця на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, фестивалях і спортивних змаганнях, які проводить Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

СПИСОК 

(Згідно із проєктом рішення Хмельницької міськради)

1. Баландюк Андрій Сергійович, вихованець гуртка театрального мистецтва «STARS» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – два І-х місця у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина родина» (2019 р.).

2. Бойцерук Артем Олександрович, вихованець Народного художнього колективу студії естрадного співу «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – І місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Українська коляда» (2020 р.) та ІІ місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва (2020 р.).

3. Вакуленок Софія Сергіївна, вихованка Народного художнього колективу студії естрадного співу «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва –  ІІІ місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва (2020 р.).

4. Галко Катерина Олександрівна, вихованка гуртка культури мови та спілкування «Дивограй» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – І, ІІ та ІІІ місця у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина родина» (2019 р.).

5. Грушко Марія Віталіївна, вихованка Зразкового художнього колективу гуртка «Народна художня творчість» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва –  ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» (2019 р.).

6. Дячок Софія Олександрівна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з веслування на байдарках і каное (2019 р.):

- два І-х місця у Відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат;

- І місце у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років;

- ІІ та ІІІ місця у Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат з веслування на байдарках і каное;

- ІІІ місце у Відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат у виді програми.

7. Кондрут Віолетта Віталіївна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з велоспорту (2019 р.):

- два І-х  місця у Відкритому чемпіонаті України в гонці критеріум та індивідуальній груповій гонці з велосипедного спорту на шосе серед дівчат;

- І місце у Відкритому чемпіонаті України з олімпійських та неолімпійських номерів програми з велосипедного спорту на треку серед жінок;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України в індивідуальній гонці на час з велосипедного спорту на шосе серед дівчат;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України з олімпійських та неолімпійських номерів програми треку в гонці переслідування серед дівчат;

- ІІІ місце в «International Novak Cycling Academy Cup»;

- ІІІ місце у чемпіонаті України з велосипедного спорту.

8. Магріані Анастасія Георгіївна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з веслування на байдарках і каное (2019 р.):

- І місце у Відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат;

- ІІІ місце у Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат з веслування на байдарках і каное.

9. Маланчій Тетяна Олегівна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з веслування на байдарках і каное (2019 р.):

- І місце у Відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат;

- ІІ місце в Кубку України з веслування на байдарках і каное пам’яті Олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської;

- ІІІ місце у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років;

- ІІІ місце у Командному чемпіонаті України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків та дівчат з веслування на байдарках і каное.

10. Мацеха Марина Сергіївна, вихованка гуртка культури мови та спілкування «Дивограй» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – ІІ та ІІІ місце у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості «Єдина родина» (2019 р.).

11. Нагуляк Дарина Володимирівна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з велоспорту (2019 р.):

- І та два ІІ-х місця у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм І тур;

- І місце у чемпіонаті України у командній гонці серед дівчат з велосипедного спорту на шосе;

- ІІ місце у чемпіонаті України у гонці критеріум серед дівчат з велосипедного спорту на шосе;

- ІІ місце у Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці серед з велосипедного спорту на шосе;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України в парній гонці на час серед дівчат;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України у гонці-критеріум серед дівчат;

- ІІ та ІІІ місця у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм ІІ тур з велосипедного спорту (шосе);

- ІІІ місце у Всеукраїнських змаганнях з велоспорту на шосе.

12. Назарук Анна Сергіївна, вихованка Зразкового художнього колективу гуртка «Юний художник» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – І місце у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» (2019 р.).

13. Осінський Олександр Олегович, вихованець Народного художнього колективу студії естрадного співу «Перлинки Поділля» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва –  ІІІ місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Українська коляда» (2020 р.) та ІІІ місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв для дітей та юнацтва (2020 р.) .

14. Пилипенко Злата Андріївна, вихованка Зразкового художнього колективу гуртка «Юний художник» Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва – І місце у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» (2019 р.).

15. Плоцідим Анастасія Русланівна - вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з велоспорту (2019 р.):

- два І-х місця у чемпіонаті України у командній гонці та гонці критеріум серед дівчат з велосипедного спорту на шосе;

- два І-х місця у Всеукраїнських змаганнях у груповій гонці та гонці критеріум серед дівчат з велосипедного спорту на шосе;

- І місце у Відкритому чемпіонаті України в гонці-криитеріум серед дівчат (фінал);

- І та два ІІ-х місця у Відкритому чемпіонаті України в неолімпійських видах програм І тур;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України в парній гонці на час серед дівчат;

- два ІІ-х місця у Відкритому чемпіонаті України у парній гонці та гонці критеріум в неолімпійських видах програм з велосипедного спорту (шосе).

16. Путівленко Еріка Ростиславівна, учениця 10 класу навчально-виховного об’єднання міста Хмельницького імені Сергія Єфремова – ІІ місце у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (2020 р.).

17. Серветник Іванна Сергіївна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з велоспорту (2019 р.):

- І місце у Відкритому чемпіонаті України в індивідуальній гонці на час з велосипедного спорту на шосе серед дівчат;

- І місце у Відкритому чемпіонаті України в гонці критеріум з велосипедного спорту на шосе серед дівчат;

- І місце у чемпіонаті України у командній гонці серед молодших дівчат з велосипедного спорту на шосе;

- ІІ місце в «International Novak Cycling Academy Cup»;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України в індивідуальній груповій гонці з велосипедного спорту на шосе серед  молодших дівчат;

- два ІІ-х та ІІІ місця у Відкритому чемпіонаті України з олімпійських та не олімпійських номерів на відкритому треку в гонці переслідування, у командному спринті серед молодших дівчат.

18. Ситник Діана Романівна, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради – призові місця на чемпіонатах України з велоспорту (2019 р.):

- І  місце  у чемпіонаті України у командній гонці серед дівчат з велосипедного спорту на шосе;

- ІІ місце у Відкритому чемпіонаті України у парній гонці в неолімпійських видах програм з велосипедного спорту.

19. Туржанська Дарина Віталіївна, учениця 5 класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 м. Хмельницького – І місце у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (2020 р.).

20. Янчук Дарина Дмитрівна, учениця 10 класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 – ІІ місце у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка  (2020 р.).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ksenya Sosnovskaya

    Жах
  • Коля Бой

    Все це прекрасно, але ж де переможці серед учнів
    точних, природничих наук?  Хто має лікувати, створювати нові технології?
  • Олена Сендель

    Наши лучшие ученики -уже в других странах, и это печально.😔
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up