Стартує додаткова сесія ЗНО: хто може взяти участь

Стартує додаткова сесія ЗНО: хто може взяти участь
Фото - "Укрінформ"
  • Додаткова сесія незалежного оцінювання розпочнеться 29 червня і триватиме до 14 липня.

У вівторок, 29 червня, в Україні стартує додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Взяти участь зможуть не всі охочі. До слова, рішення про допуск до додаткової сесії з певного предмету ухвалює або регламентна комісія при регіональному центрі, або ж апеляційна комісія при Українському центрі оцінюванні якості освіти, про що повідомляє Судово-юридична газета. 

Учасник, який планує складати тести, має показати довідку про хворобу, якщо у день тестування відбулося стихійне лихо, було викрадено один із документів, є довідка про смерть кровних рідних або одного з подружжя тощо.

Хто ще може взяти участь у додатковій сесії:

Відео дня

особи, які не могли завершити тест через:

  • погіршення самопочуття,
  • виникнення у пункті оцінювання обставин, що могли становити загрозу для життя та здоров’я,
  • дочасне припинення тестування через неможливість створення належних умов для виконання  сертифікаційної роботи.

Також мають право на додаткову сесію ті, хто брав участь у міжнародних змаганнях, олімпіадах або був в дорозі до них. 

Як взяти участь:

Необхідно протягом 5 робочих днів з дня проведення тестування (з урахуванням дня проведення та часу, необхідного  на доставку документів) подати до свого регіонального центру заяву щодо участі у додатковій сесії, копію сертифіката ЗНО та документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії. 

Нагадаємо, в Українському регіональному центрі якості освіти оприлюднили такі дати тестування:

  • 29 червня – хімія;
  • 1 липня – англійська мова;
  • 2 липня – німецька мова;
  • 5 липня – іспанська мова;
  • 6 липня – французька мова;
  • 7 липня – математика;
  • 8 липня – фізика;
  • 9 липня – українська мова, українська мова і література;
  • 12 липня – історія України;
  • 13 липня – біологія;
  • 14 липня – географія.

Читайте також: Хмельницький випускник отримав максимальний бал за ЗНО з математики
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up