“Змусила з’їсти папірець”. Подробиці вчительського булінгу в Кам’янці-Подільському

“Змусила з’їсти папірець”. Подробиці вчительського булінгу в Кам’янці-Подільському
Фото НВК №14 зі сторінки у Facebook
  • Не пускала дітей в туалет, лупцювала й змушувала їсти папір.
  • Відразу кілька фактів знущань над дітьми “виплили” в НВК №14, що в Кам’янці.
  • Досвідчена вчителька займалася булінгом над другокласниками. 
  • По факту розпочалося розслідування, після чого педагога обіцяють звільнити.
  • Розповідаємо про ситуацію детальніше. 

НВК №14 у Кам’янці-Подільському вважається престижним навчальним закладом. Про це кажуть місцеві мешканці, чиї діти навчаються в цьому закладі. Саме тому деякі з них не можуть повірити в те, що вчитель цієї школи міг вдаватися до знущань.

“Била дітей головою об парту”

Скандал навколо вчителя другокласників розгорівся вчора, 19 травня. Батьки однієї з учениць поставили “на вуха” всю місцеву владу. Дитина прийшла додому й розповіла, як вчителька змусила її з’їсти папір. 

Відео дня

Дорослі стали бити на сполох і звернулися до місцевої громадської організації “Батьківська рада”. Ті зібрали представників управління освіти та науки Кам'янець-Подільської міськради, керівництво школи та правоохоронців. На цю зустріч прийшли 20 батьків учнів одного класу. Під час обговорення з’ясувалося: є не одна жертва вчительського булінгу в цьому класі. Мама однієї учениці  розповіла журналістам vsim.ua, що після вчительських знущань, донька буде відвідувати психолога. 

Возможно, это изображение (1 человек, стоит, замок и на открытом воздухе)
Фото Наталії Секрідової з її сторінки у Facebook

Усі батьки, чиї діти стали жертвами знущань, раніше на педагога не скаржилися. Якщо дитина жалілася на класного керівника, хтось з батьків йшов у школу до неї на розмову. Наталія Секрідова розповідає, що вчителька весь час вибачалася за свої дії. Саме тому факт булінгу замовчувався й не набував розголосу. 

Що відомо про вчительку, яка знущалася над школярами

Педагогу, яка замішана в скандалі, 56 років. Вона має чималий викладацький досвід. Наразі вона працює у НВК№14 класним керівником 2 класу. 

Голова організації “Батьківська рада” каже, що батьки учнів завжди відкликалися про неї, як про професіонала. Мовляв, дана вчителька є кваліфікованим фахівцем і завжди якісно подавала дітям знання. 

Після розголосу булінгу, вчителька продовжувала навчати дітей. Робити їй це дозволили лише у присутності інших освітян. Ми запитали в начальника управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міськради Сергія Мельника, яка доля чекає на класного керівника другокласників. Він повідомив: наразі вона перебуває на лікарняному. 

Наразі ювенальні поліцейські розпочали розгляд матеріалів за фактом цькування. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події. 

Читайте також: На Хмельниччині оштрафували матір, син якої займався булінгом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Лика Гришанович

    Втомилися від роботи - підіть красиво на пенсію. Наберіть репетиторства. Будете спокійніше і з грошима.
  • Aleksandra Koltsowa

    В Європі за таке посадили би вже до в,язниці.
  • Що таке булінг можно пeрeкладача украінськоі як можна так знущатись з мови одні амeриканізми...

    reply

    Izabel Adam дeти ужe  старшим eщe пeрeводчик нужeн....

    Izabel Adam reply

    Люда Боденчук согласна ,а ещё абьюзер модно стало называть .С таким успехом на английский страна перейдёт .
  • Natali Atamanchuk

    Вчителя не оправдовую! Повела себе не професійно... Але і батьки повинні вчити дітей поважати вчителів!

    Natali Atamanchuk reply Natali Atamanchuk

    Лариса Цурко ну і на добрих дітей вчителі так не реагують

    Валентина Василенко reply Natali Atamanchuk

    Лариса Цурко

    Лариса Цурко reply Natali Atamanchuk

    Natali Atamanchuk добрых  вчител1в  д1ти  поважають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up