18 унікальних порід котів можна побачити на виставці у Хмельницькому (ФОТО)

18 унікальних порід котів можна побачити на виставці у Хмельницькому (ФОТО)
  • Два дні поспіль у виставковому залі торгово-промислової палати триватиме Міжнародна виставка котів.
  • Понад 150 тварин та 18 унікальних порід привезли до Хмельницького з усієї України.
  • Оцінюють кішок експерти з України, Данії та Білорусії.
  • Кого показують хмельничанам, бачили журналісти vsim.ua.

У виставковому залі торгово-промислової палати вже шосту годину триває Міжнародна виставка котів. З усієї України на виставку з’їхалися господарі зі своїми титулованими котами та котиками. Тут можна побачити понад 150 тварин. На виставці присутні як представники відомих в Україні та за її межами розплідників, так і приватні господарі. За нагороди змагається 18 порід кішок: від довгошерстих до сфінксів, присутні представники східних та азіатських порід. Оцінюють кішок за міжнародною системою класифікації експерти з трьох країн: України, Данії та Білорусії.

Журналісти vsim.ua відвідали виставку котів, поспілкувалися з господарями та дізналися скільки просять за породистого домашнього улюбленця.

Сьогодні у виставковому залі не проштовхнутися. Подивитися на красивих та породистих котів та кішок хмельничани прийшли сім’ями. Тут можна не просто полюбуватися на тварин, а ще й придбати собі кошеня від титулованих батьків.

Відео дня

Представники організатора КЛК “Оскар”, розповіли журналістам, що деякі господарі учасників сьогоднішньої виставки минулого року були глядачами, купили собі породисте кошеня, а тепер самі вже вирішили спробувати сили свого улюбленця на виставці. Таких тут досить багато, є й приватні власники, які розводять породистих тварин роками, але більшість приїхали з розплідників.

Олег, господар кота Алекса

  • Ми вже були на багатьох виставках, тато наших котиків - чемпіон України. Звати його Едвін, він лідер по Україні, відкрив титул чемпіона Європи. Були також із котиками першої в’язки у Вінниці, Одесі, в грудні їдемо до Києва боротися за чемпіонський титул. Мій улюблений кіт - Алекс. Він сьогодні у нас іменинник - виповнюється рівно рік.

Марина, господар кота Веньяміна

  • Ми на виставку привезли трьох хлопчиків: золотий, срібний та білий Поінт. У нас є котики, які закрили титул чемпіона, інтер-чемпіона. Ми молодий розплідник, і ще навіть назвати себе не встигли, але зарекомендували себе доволі непогано, кошенята наші коштують від 6 тисяч гривень.

Виставка буде проходити протягом двох днів, 27-28 жовтня, тож всі охочі мають змогу відвідати її та насолодитись красою та грацією різних порід кішок, обрати собі домашнього улюбленця та поринути у захоплюючу атмосферу змагання за Титул "Кращий Кіт Виставки".

Виставка відбувається з 11:00 до 18:00 за адресою: вул. Подільська 109/1.

Вартість квитка: дорослий - 50 грн., дитячий - 25 грн. Діти до 6-ти років у супроводі батьків безкоштовно.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Віта Корчинська

    Мейн куни сподобалися дуже! Була сім'я: риженька мама, чорний тато і різнокольорові дітки! Ми з сином в захваті, голосували на квиточках за 19-го і 41-го котиків, сину дуже сподобався перс, ми в захваті від виставки!
  • Ірина Свірчук

    Натовп такий як на Хмельцькому ринку в кращі часи. Людей море, дітей, до котів не протовпитись, гамір страшенний . Котів мало. Я зробила пару фоток, після перегляду ото вважайте, що побували там.
  • Тетяна Горбова

    Ми були того року. Супер! Є на що подивитися. Дивовижні коти!
  • Русина Васильева

    Для дітей до16 років та пенсіонерів ціна 25 грн., для дорослих 50. Хіба це так дорого? А подивитися є на що, а скільки задоволення!? Зробіть дитині і собі приємне!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up