Асфальтом в калюжу: на Зарічанській під час дощу латали дорогу (ВІДЕО)

Асфальтом в калюжу: на Зарічанській під час дощу латали дорогу (ВІДЕО)
  • Працівники КП «БРЕД» закидали асфальт на мокре покриття.
  • Комунальники кажуть, що дощ для них став неочікуваним і випав раптово.

На сервісі «YouTube» з’явилося відео, як хмельницькі комунальники ремонтують дороги. Асфальт на вулиці Зарічанській вони кидають поміж калюж. Гарячу суміш вони розтягують по поверхні і втрамбовують спецтехнікою. При цьому на мокру дорожню поверхню і рясні опади працівники КП «БРЕД» не звертають уваги.

- Раптово почався дощ і працівники вже висипали асфальт. Тому вони закатали його і повернулися на базу, - прокоментував vsim.ua керівник КП "БРЕД" Олег Нестерук. - Якщо увесь асфальт не висипати з "Багели", то його потім буде важко з неї вибити.

Відео дня

За капітальний і поточний ремонт хмельницьких доріг візьмуться, коли на дворі буде від +10. До того комунальники можуть лише латати ямки спецтехнікою «Багела». Німецька машина дозволяє розігрівати уже використаний асфальт і здійснювати аварійний ремонт доріг. 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Борис Артамонов

    Название обязывает...
  • Алексей Зацепин

    Скажуть,що винна була зимова погода.
  • Сергій Якубенко

    Каже шо застигає асфальт, якшо його не викинути з машини. То нафіга його викидати на дорогу. Викинь у себе в дворі чи на підприємстві і не сміши людей таким ремонтом
  • Илюсь Вова

    А потім скажуть що винні машини

    Сергій Якубенко reply Илюсь Вова

    Винна погода. Вона така непередбачувана. Виявляється, дощу чекали всі крім БРЕДів)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up