Через світло і зарплату. В "Електротрансі" пояснили, чому піднімають вартість проїзду

Через світло і зарплату. В "Електротрансі" пояснили, чому піднімають вартість проїзду
  • З 1 березня, вслід за маршрутками,  має зрости і ціна поїздок в «рогатих».
  • В «Електротрансі» назвали дві причини зростання ціни.

Проїзд в громадському транспорті Хмельницького може подорожчати з 1 березня. Відповідний проект уже підготували в міській раді. Якщо його підтримають на засіданні виконкому і громадських обговореннях, то проїзд стане дорожчим на 1-1,5 гривні.

  • 2.50 грн за одну поїздку в тролейбусі 
  • 4,50 грн. за одну поїздку автобусом
  • 4,50 грн. за одну поїздку а маршрутці 

Чому добиваються підвищення тарифів приватні перевізники, vsim.ua вже розповідали. Аргументували здорожчання тролейбусного квитка в КП «Електротранс». Тут говорять, що прорахували новий тариф. В ідеалі він мав би становити більше 3 гривень. В міськраді вирішили продовжувати компенсувати збитковість підприємства за рахунок бюджету і встановити тариф на рівні 2,50 гривні. Підвищення ціни має дві причини.

 - Значно зросла вартість електроенергії. Раніше ми платили по тарифам, як для населення. Він становив 1,29 гривні. Згідно нових постанов НКРЕКП, нам вирішили запровадити вартість як для промислової групи – 2,42 гривні. Ще однією складовою стало підвищення мінімальної зарплати до 3200, - розповіла vsim.ua заступник директор КП «Електротранс» Оксана Вовк.

Відео дня

Через зростання «мінімалки» зростуть витрати підприємства на зарплату. Станом на січень 20017 року В "Електротрансі" працює 783 людини. Із них 385 раніше отримували менше, ніж 3200. Різницю мають компенсувати саме за рахунок підвищення тарифу на проїзд.

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Мастер Автополив

    Как бы не получилось все наоборот.

    Станом на січень 20017 року В "Електротрансі" працює 783 людини. Із них 385 раніше отримували менше, ніж 3200. Різницю мають компенсувати саме за рахунок підвищення тарифу на проїзд.

    Из-за падения выручки, придется часть работников тю-тю.

    Сергій Якубенко reply Мастер Автополив

    а чому має впасти виручка? людям не буде потрібно користуватися гром.транспортом чи вони пересядуть на автобуси чи маршрутки. ті скотиняки братимуть 4,5

    Мастер Автополив reply Сергій Якубенко

    Многим придется делать выбор - или лишний хлеб или ехать. Я думаю продажи чехлов для айфонов упали :)

    А в общем сейчас предприниматели массово сокращают работников из-за увеличения минималки. Поверьте моему опыту, все будет намного дерьмовее чем сейчас. Как в 90 ты и даже хуже.

    Сергій Якубенко reply Мастер Автополив

    все йде до того шо стане жити ще хуже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up