Через "Волю" не було Євро. Ввечері у Хмельницькому зник сигнал кабельного ТБ

Через "Волю" не було Євро. Ввечері у Хмельницькому зник сигнал кабельного ТБ

Збірна України програла другий матч на Євро-2016. Та не лише гра розчарувала хмельничан. Дехто взагалі не зміг переглянути трансляцію через те, що ввечері зник сигнал.    

Зустріч України з командою Північної Ірландії чекали всі вболівальники. Особливо після того, як українська збірна поступилася німцям з рахунком 0:2. 

Але подивитися гру вийшло не у всіх. Хмельничани жаліються у соціальних мережах, що у найважливіший момент пропав сигнал ТБ. Цифрове кабельне телебачення не працювало декілька годин. На офіційному сайті "Волі" хмельничани залишали відгуки, адже додзвонитися до провайдера було неможливо. 

Спочатку адміністрація сайту порадила перевірити підключення кабелю вдома. 

Відео дня

Потім з'явилося повідомлення з поясненнями:

"Дякую всім за повідомлення. У Вашому місті сигнал був відсутній через аварійну ситуацію, яка вже усунена. Від імені компанії щиро приношу вибачення за тимчасові незручності і дякую вам за співпрацю. Бажаю всім приємного перегляду і гарного вечора", - відповіли в "Волі". 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • PAL

    Желаю этой " воле" хреновую долю.
  • Анонім

    Не хороші провайдер и
  • Дмитрий Казанцев

    нах ту волю...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді 12:20 У Хмельницькводоканалі є 14 вакансій (СПИСОК) 11:16 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 10:15 Де найбільше ухилянтів та скільки на Хмельниччині 09:22 Оновили графіки відключень світла на Хмельниччині на 20 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up