"Епіцентр" проігнорував Чернилевського та не поспішає слухати Симчишина

"Епіцентр" проігнорував Чернилевського та не поспішає слухати Симчишина
Металобрухт з Співочого поля забирають десятий рік. Через це «злетів» вже не один проект міської ради. В будівельному гіпермаркеті постійно обіцяють вивезти конструкції. Та вплинути на них не можуть, хто б не був у кріслі мера.

Співоче поле побудували в 1988 році  в долині Південного Бугу. Його відкрили під час святкування всеукраїнського фестивалю народної творчості. Задуманого на його місці культурно-розважального центру відкрити тут не вдалося. Потім частину території зайняли торгові центри та гіпермаркет «Епіцентр». Саме останній і повинен був прибрати металобрухт із Співочого поля. Та за майже 10 років зробити цього не можуть. Все обіцяють і відговорюються.

А міські посадовці вже давно пригляділи цю ділянку. Вирішили, що можна облаштувати тут футбольні поля. Розробили проект та подбали про виділення коштів на його реалізацію. Та досі живуть надіями, щоб конструкції заберуть.

Вплинути на ситуацію особисто журналістам «ВСІМ» обіцяли вже два керівника міста - Костянтин Чернилевський та Олександр Симчишин.

- Проект ми не реалізовуємо через те, що «Епіцентр» не може вивезти металеві конструкції. Як тільки вони це зроблять, ми будемо шукати нові варіанти виконання проекту, - заявив на початку 2015 року тодішній секретар Хмельницької міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернелевський.

Відео дня

На останній сесії Хмельницької міської ради, яка була 16 березня, колеги Олександра Гереги з партії «За конкретні справи» попросили в діючого мера місяць. Сказали, що цього часу їм буде достатньо, аби звільнити територію. Але  час йде, а брухт лежить. Як розповіли «ВСІМ» в юридичному відділі гіпермаркету «Епіцентр»,  вже розпочався пошук того, хто вивезе громіздкі конструкції. Оголошення в газету подали тільки вчора, 7 квітня.

- Перше оголошення про пошук підприємця оголосили 7 квітня. Триватиме збір пропозицій до кінця місяця. Впевнені, що такий найдеться, - пояснив «ВСІМ»  юрист «Епіцентру» Андрій Галан.   

Та сумніву успішності такого пошуку піддають аналогічні слова того ж юридичного відділу. Такі ж обіцянки вони давали ще в січні 2015 року. Потенційним учасникам конкурсу пропонують не просто вивезти габаритний брухт, а й викупити його. Причому вартості не вказують в оголошенні. Позбутися набридлого вантажу не можуть з 2007 року.

 - Футбольні поля на Співочому полі цього року не робитимемо. Розуміємо, що вони потрібні місту, але не все зразу, - прокоментував "ВСІМ" міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Конструкції закинули сухим гіллям А поки «Епіцентр» шукає того, хто за ними прибрати схоче, міська влада вирішила прикрасити цю місцевість. Там, де планувалось облаштувати футбольне поле, висадили  дерева. Пояснюють -  в рамках місячника благоустрою.   Взялися за відра і лопати та гайда зелену зону облаштовувати. А за пару двійку років металобрухт за деревами і сховається. Прес-служба міської ради прозвітувала так:

«Кілька годин роботи - і досі пустий берег річки вже прикрашає молода посадка. Мине пара-трійка років - і це місце цілком може стати чудовим міні-парком для відпочинку хмельничан», - йдеться на офіційній сторінці Хмельницької міськради у Фейсбук.

 

На 150 дерев більше, ніж раніше, віднині ростиме на вулиці Прибузькій. Зелену зону для хмельничан в рамках місячника бла...

Опубліковано Хмельницька міська рада 5 квітня 2016 р.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    питання номер раз:

    нафіга садити дерева там, де скоро мають їхати важкою технікою забирати залізо (прості ЗІЛи цього не заберуть)

    питання два:

    нафіга садити дерева там, де хочуть зробити футбольні поля?

    питання три: нафіга ставити охорону на ці дерева і мучити людей. тупо викинуті гроші на вітер і пофігізм на людську працю. Головне свободний мер знову на пустому місці попіарився і замилив людям очі. Типу я шось роблю гарне і корисне. а на ділі нічого то і не зробив. Одна показуха на тому, чого не треба або на тому, що і так мало б робитися чи підготовлено до нього.

    МАРАЗМАТИЗМ
  • Анонім

    Параноя мера 80 левел
  • Александр Савенко (фотограф)

    А я предлагаю по интереснее - использовать этот металлолом на этом всём поле в виде интересной конструкции, покрасить в красивые цвета и сконструировать что то полезное для города! Найти дизайнера художника и придумать сказочную конструкцию.
  • Анонім

    Пусть мiськ.рада перетащит его на парковку эпицентра!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up