Головні проблеми Хмельницького — результати опитування від «ВСІМ»

Головні проблеми Хмельницького — результати опитування від «ВСІМ»
  • Ми провели опитування та дізналися про головні проблеми міста.

  • Що ж турбує хмельничан найбільше?

  • Переглядайте результати голосування в інфографіці.

У коментарях на нашому сайті читачі часто нарікають на різні проблеми. Вони стосуються різних сфер, як от транспорту, освіти чи охорони здоров’я. Щось міській владі вдається змінити, однак питань лишається чимало, та й цими змінами містяни не завжди задоволені.

Два тижні тому ми розпочали голосування, у якому запитували хмельничан про головну проблему міста. Для вибору було запропоновано 20 пунктів, останній з яких — «свій варіант».

Станом на сьогодні, 28 грудня, у голосуванні взяли участь 1 367 наших читачів. Яка ж проблема найбільша й чи варто чекати на її розв’язання?

Відео дня

Найбільше голосів отримала проблема «громадський транспорт» — 19,2% (256). На другому місці затори з 13,1% голосів (174). Таким чином транспортна сфера є лідером. Якщо додати всі голоси у цій сфері, разом з малою кількістю парковок, безвідповідальними водіями та станом доріг, отримаємо 47%, або ж 626 голосів.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали вам про План сталої мобільності, який хочуть розробити міські чиновники. Це має бути комплексне розв’язання всіх дорожніх проблем Хмельницького, як от громадського транспорту, парковок та організації руху.

Перелік всіх проблем з кількістю голосів переглядайте на інфографіці.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up