Голову Хмельницького апеляційного суду обрали до Вищої ради правосуддя

Голову Хмельницького апеляційного суду обрали до Вищої ради правосуддя
  • Сергій Болотін увійшов до складу Вищої ради правосуддя країни.
 

9 березня на XVIII з’їзді суддів України обрали трьох членів Вищої ради правосуддя. Їх обрали з 26 кандидатів у крісло члена ВРП. Голосування було таємним. 

Як повідомляє sud.ua, новими членами Вищої ради правосуддя обрані суддя Київського апеляційного суду Віталій Саліхов, голова Хмельницького апеляційного суду Сергій Болотін та суддя КГС ВС Валерій Суховий.

За Сергія Болотіна (голова Хмельницького апеляційного суду) проголосували 148 делегатів, за Валерія Сухового (суддя Верховного Суду) – 147 голосів, за Віталія Саліхова (голова Київського апеляційного суду) – 151.

Відео дня

Довідка:

Сергій Болотін закінчив Вищу школу права при Інституті держави і права ім. В. М. Корецького НАН України. Працював юрисконсультом. У 2001 році був призначений на посаду помічника голови Славутського міського суду Хмельницької області, де працював до реорганізації міського суду у міськрайонний. Після працював помічником судді.

У 2004 році став суддею Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області. У 2010 році обраний Верховною Радою суддею Апеляційного суду Хмельницької області.

У 2018 році у рамках реформи замість Апеляційного суду Хмельницької області творили інший - Хмельницький апеляційний суд. Ним продовжив керувати - Сергій Болотін. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Игорь Шулаков

    Золотое дно..лотерея 😂😂😂
  • Ольга Орехова

    личико впечетляет

    Читач79 reply Ольга Орехова

    ЛЕВОСУДИЕ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up