Хмельницькі депутати можуть взяти на поруки затриманого під Верховною Радою Олексія Логвіна

Хмельницькі депутати можуть взяти на поруки затриманого під Верховною Радою Олексія Логвіна
Пропозицію Олександра Симчишина розглядатимуть на сесії міськради вже сьогодні, 23 вересня.

Олександр Симчишин повідомив депутатів про те, що завтра, 23 вересня, розглядатиметься апеляція по справі Олексія Логвіна. Він закликав обранців взяти його на поруку і зробити усе, аби хлопчина, який є учнем хмельницького колегіуму, у п’ятницю відсвяткував своє день народження вдома, а не за гратами.

- Наших хмельничан безпідставно судять в Печерському суді. Одного із них затримали на основі свідчення двох міфічних працівників міліції, які нібито бачили схожу людину у натовпі. Обидва вони родилися в один день – 1 січня 1981 року. Один із них проживає за адресою: Володимирська, 15. У Києві там розташоване Головне управління МВС. Це підтверджує фантомність звинувачень, - заявив депутат міськради Олександр Симчишин.

Олександр Симчишин закликав підтримати й інших хмельницьких активістів, яких, на його думку, затримали незаконно і судять безпідставно.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Ну и козел, ты симчишин. Вспомни свои речи на Майдане.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up