Хмельницький стане «мальованим містом»

Хмельницький стане «мальованим містом»
Художникам пропонують розмалювати Хмельницький, щоб надати міським спорудам та їх елементам нового концептуального вигляду.

Стріт-арт сьогодні – один із актуальних і популярних напрямків авангардного молодіжного мистецтва, у якому молодь реалізовує свій творчий потенціал, формує цікаві погляди, пропонує нестандартні ідеї. У Хмельницькому існує чимало малюнків на стінах та будинках. Але міська влада заохочує митців до нових творінь. Управління культури і туризму Хмельницької міської ради оголосило  проект «Мальоване місто». Креативним хмельничанам пропонують втілити свої мистецькі ідеї на реальних об’єктах нашого міста, створити щось вражаюче та потужне. Деталі про участь у конкурсі - тут. 

На розгляд учасників проекту «Мальоване місто» пропонують декілька об’єктів:

Відео дня

Адміністративно-господарську будівлю у зоокуточку парку культури та відпочинку імені М.Чекмана (3 стіни, приблизна площа: фасад – 60 кв.м., торець – 29 кв.м., тильна сторона – 48 кв.м.)

тема: казки, казкові квіти

Верхня частина торця житлового будинку, до якого прибудована бібліотека, за адресою вул. Кармелюка, 8 (мкрн. Озерна), приблизна площа муралу – 10м х 20 м).,
тема: книга, новітні технології

 

 

 

 

 

 

Відкритий концертний майданчик біля кінотеатру імені Т.Шевченка (задня стіна з навісом),  тема: мистецтво

 

 

 

Бетонна огорожа (15 частин 2мх2м) у дворі будинку №48 по вул. Кам’янецькій, біля скульптурної композиції «Барон Мюнхаузен»,тема: середньовічне місто, пригоди Мюнхаузена.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up