Хмельницька міськрада задоволена “Різдвяним ярмарком”. А ви?

Хмельницька міськрада задоволена “Різдвяним ярмарком”. А ви?
  • Різдвяний ярмарок у Хмельницькому працював більше місяця.
  • Заходів було менше, а відкриття обійшлося без запрошеної зірки.
  • Чим планують дивувати хмельничан в майбутньому та чи задоволені організатори результатами “ярмаркування”, дізнавалися vsim.ua.

Цикл новорічно-різдвяних свят офіційно завершився. Святковий ярмарок на Проскурівській вже не працює. Немає там і головної ялинки міста. До початку роботи нового різдвяного ярмарку ще 10 місяців, але в місті вже думають над тим, як дивувати хмельничан на наступні новорічні свята. Про підсумки роботи різдвяного ярмарку і плани на майбутнє журналісти vsim.ua запитали в міській раді.

В 2018 на організацію зимових гулянь витратили 300 тисяч гривень. Майже протягом 2 місяців хмельничан радував різдвяний ярмарок, оригінальні фотозони та запальні виступи творчих колективів. Від вулиці Грушевська до Володимирської розташувалося 45 будиночків з різним крамом. Торгували ялинковими прикрасами, хендмейдом, смаколиками та гарячими напоями.

Без зірки, але з вертепом

В 2018 організатори Різдвяного ярмарку відійшли від минулорічної моделі. Заходів було менше, відмовилися і від запрошених зірок. Планували затишну та більш домашню атмосферу. На головній сцені виступали творчі колективи Хмельницького. Також дали можливість продемонструвати таланти вихованцям освітніх закладів міста. Відповідно на організацію святкування пішло менше коштів.

Відео дня

- Цього року заходів було менше, проте вони були якісніші. На відкритті ярмарку у нас не було зіркового гостя. Все таки на наступний рік ми будемо думати, щоб хтось був із зірок. В організації заходів брали участь заклади освіти і культури. На хорошому рівні відбувся парад вертепів. Мені особисто є з чим порівняти, адже був не в одному місті і бачив, як це роблять інші. За наше місто соромно не було, - зазначив начальник Управління культури та туризму Артем Ромасюков.

Стартували перші та порадували новинками

Цього року Хмельницький один із перших в Україні засвітив головну ялинку міста та розпочав роботу різдвяного ярмарку. Також вперше, відбувся фотоконкурс “Різдвяний Хмельницький”. Зараз виставка новорічно-різдвяних знімків експонується в музеї-студії фотомистецтв на Проскурівській, 56.

- Ми стартували одні з перших, що дуже добре. Це значним чином  сприяло популяризації міста і того, що ми зробили в рамках ярмарку. Формат вечірок, який ми запровадили, також себе виправдав. Але, в цілому, як на мене, ярмарок пройшов досить потужно. Ми одні із перших стартували в Україні. Це було цікаво, бо інші міста трохи пізніше це зробили, - каже Артем Ромасюков.

Хмельничанам дадуть можливість “покреативити”

Під час планування різдвяного ярмарку 2019-2020 організатори обіцяють врахувати побажання хмельничан. Спеціально для мешканців Хмельницького розроблять анкету для оцінки тих чи інших заходів міської ради. Буде пункт і для внесення власних пропозицій. За словами Володимира Гончарука, найближчим часом її запустять на сайті міської ради та сторінці “Різдвяний ярмарок” у Фейсбуці.

- Будь-хто зможе долучитися до організації ярмарку. Ми б хотіли, щоб саме містяни приймали більше участі. На наступний рік  ми однозначно будемо приймати пропозиції від хмельничан. Ще не закривши цей ярмарок, ми вже збиралися і робили певні намітки, що хочемо бачити на наступному ярмарку 2019-2020. Меж вдосконаленню немає і ми це розуміємо. Вже два роки поспіль ми на досить хорошому рівні все робили і треба далі чимось дивувати хмельничан, тому думаємо як це зробити в наступному році. Цього року, можу сказати, що все, що планували нам вдалося виконати. Всі заходи, щодо організації ярмарку, фуд-корту, продажу сувенірів і фотозон, і робота ялинки, розміщення прикрас - все пройшло на належному рівні. Всі плани на наступний рік в процесі формування, - розповів заступник хмельницького міського голови Володимир Гончарук.

Чи задоволені ви роботою останнього “Різдвяного ярмарку” у Хмельницькому? Діліться враженнями та пропозиціями у коментарях.

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Юрій Ігнатов

    класній ларек с шиколадним інструментом біл
  • Катя Качуринець-Комарніцька

    Так
  • Nadya Tekluk

    так себе...ничего особенного.
  • Сніжана Москалюк

    Так! Наш Хмельницький найкращий!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up