Хмельницькі студенти перенесли флешмоб, бо забули про річницю трагедії в Бабиному Яру

Хмельницькі студенти перенесли флешмоб, бо забули про річницю трагедії в Бабиному Яру

На головній площі міста зібрались хмельницькі студенти. Молодь хотіла провести тематичний флешмоб до 450-річчя надання місту Магдебурзького права. Захід запланували завчасно. Але його перенесли. Поки на невизначений термін. 

Запланований флешмоб мав відбутись о першій годині дня сьогодні, 29 вересня. Студенти й викладачі хмельницьких вишів почали збиратись ще за півгодини. Готували тематичну композицію під музичний супровід до 450-тої річниці з часу надання місту Магдебурзького права. 
Вже після півгодинної підготовки, коли учасники мали вишикуватись до флешмобу, вийшли організатори. Ті запропонували відкласти захід до наступного тижня. Мовляв, Україна згадує жертв Бабиного Яру, тому робити таке дійство буде неправильно. Після цього разом вшанували загиблих хвилиною мовчання. А далі молодь пішла на пари.
Нагадаємо, 29 вересня виповнюється 75 років відтоді, як у Бабиному Яру розпочалися масові розстріли. Україна цього дня вшановує  жертв злочину, що забрав понад 100 тисяч життів. 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up