На Хмельниччині курить кожен шостий

На Хмельниччині курить кожен шостий
Такі дані оприлюднило управління статистики Хмельницької області.

Лідерами тютюнопаління в Україні є Луганська, Донецька та Полтавська області, де понад чверть населення мають пристрасть до тютюнових виробів. Але й на Хмельниччині цю шкідливу звичку має майже кожен шостий.

«За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, яке проводять органи державної статистики впродовж багатьох років, шкідливу звичку має майже кожен шостий мешканець Хмельницької області у віці старше 12 років.  Серед них більше третини курять вже понад 20 років. Від року до п’яти курять 7% наших краян (по Україні – 14%). Три курці з п’яти спалювали за добу по 16 цигарок і більше», - йдеться у повідомленні Головного управління статистики Хмельницької області.

Водночас найбільшими прихильниками здорового способу життя без тютюну статисти називають мешканців Київщини та Сумщини, де курять по 13% населення.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Курити-не курити-це вибір кожної окремої людини, і ніхто не вправі вказувати людині, що їй робити!
  • Anonymous

    піду покурю
  • Анонім

    Донбас курить більше всіх. Скоро через біженців найбільше палитиме Хмельницька область
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up