На Хмельниччині псевдо-фермер незаконно отримав землі вартістю понад 1 мільйон гривень

На Хмельниччині псевдо-фермер незаконно отримав землі вартістю понад 1 мільйон гривень
Прокуратура зобов'язала орендаря повернути державі земельну ділянку прощею понад 43 гектари.

Зазначену земельну ділянку вартістю 1,3 мільйона гривень майбутній орендар отримав офіційно для ведення фермерського господарства. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури у Хмельницькій області.

Насправді ж чоловік не обґрунтував доцільність розмірів землі, не надав підтвердження наявності в нього техніки, необхідної для обробітку такої площі. Крім того, він не мав наміру самостійно займатися фермерським господарством, тому що впродовж двох років з часу одержання дозволу на розробку земельної документації не вчинив жодних дій зі створення господарства.

Прокуратура відреагувала на намагання псевдо-фермера незаконно отримати в оренду земельні ділянки сільськогосподарського призначення і зобов'язала орендаря повернути землі державі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    один гектар коштуэ 30232 грн, а три гектара 90697.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up