На майдані Незалежності виступала Юлія Тимошенко: що говорила хмельничанам

На майдані Незалежності виступала Юлія Тимошенко: що говорила хмельничанам
  • На зустріч з політиком прийшли переважно люди літнього віку.

  • Депутатка критикувала владу та розповідала про свою нову політичну програму.

  • Звернення Тимошенко до хмельничан слухали журналісти vsim.ua.

Сьогодні, 22 жовтня, Хмельницький відвідала народний депутат України Юлія Тимошенко. Вона публічно виступила перед хмельничанами на майдані Незалежності. Цього дня вона вже відвідала Кам’янець-Подільський, де зустрічалася з медиками та студентами міста.

Виступ Юлії Тимошенко анонсували на 17:00. Для виступу політика встановили сцену та два великих екрана. Перед початком зустрічі на них транслювали ролики за участі депутата.

Відео дня

Неподалік від сцени з кількох палаток роздавали агітаційні матеріали.

Перед виступом політика на сцену вийшов Олександр Пономарьов та виконав декілька пісень.

Люди тримали державні прапори, прапори ВО «Батьківщина» та ГО «Батьківщина молода». Також були плакати з написами на зразок «Юліє Володимирівно, врятуйте українське село», «Юля! Не нищ село з Гордійчуком», «Гордійчук вкрав наші гроші» та «ПНАК злодій».

На зустріч прийшли переважно люди літнього віку.

Що говорила Юлія Тимошенко хмельничанам?

У своєму виступі політик переважно критикували діючу владу та розповідала про свою політичну програму «Новий курс України». Загалом виступ тривав близько години. Розпочала та закінчила своє звернення Тимошенко вигуком «Слава Україні!»

Своєрідно вона відреагувала на дрона, що літав над натовпом: «Це що у нас таке? Дорогі друзі, це називається «інноваційний розвиток світу». Я думаю, Служба Безпеки України вже просто перейшла всі розумні й нерозумні межі і прекрасно записує. Давайте ми їм привіт передамо. Я думаю, що в упор це дивитися складно, ну можливо, як видається.»

Чимало уваги приділила лідерка «Батьківщини» і теперішньому президенту: «Цей президент є абсолютною маріонеткою в руках зовнішнього управління і мафії.» «Мені не важко було би зараз критикувати президента, уряд, але я вважаю, що критика нічого зараз не дасть.»

Натякала Тимошенко і на те, щоб хмельничани підтримали її на майбутніх виборах: «І немає у нас часу на розкачки, і на ще один експеримент, щоб ще одне обличчя замінити обличчям. Шлях є. Я прошу тільки згуртуватися. Я прошу тільки не опустити рук, не здатися. Не послухати, що все іде добре. Не добре все іде.»

«Знаєте, коли з тонучого корабля, я маю на увазі їх владу, щурі тікають, то наші українські щури дуже особливі. Вони, коли тікають з тонучого свого владного корабля, вони з собою беруть усе, що на цьому кораблі залишилося, включаючи обшивку корабля. Все знімають.»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (250)
  • Natali Fleur

    👍😑
    Супперрр
  • Катя

    Боже одне село зїхалосі, напевно свої паї захищати.-80 тис  в рік,які ніде не  числяться.
  • Vitaliy

    боти, що за йулю - а чому ви пишете на російській мові? ви ж українці, чи не так?
  • Ganna Dudun

    Тисячі хмельниччан прийшли на зустріч з Тимошенко. Тимошенко говорила по суті, розповіла про свою програму : нову народну конституцію та новий економічний курс
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up