На Миколи Мазура чоловіки не можуть витягнути автомобіль з льодової пастки (ВІДЕО)

На Миколи Мазура чоловіки не можуть витягнути автомобіль з льодової пастки (ВІДЕО)

Другий день Микола разом з товаришем Олександром намагаються врятувати свій автомобіль. Вантажний фургон «Ford Transit» застряг у снігу. Чоловіки, озброївшись лише лопатою, чекають на приїзд рятувальників. Поки марно.

Негода продовжує підкидати хмельничанам все більше проблем. Транспорт глохне, автомобілі ледь можуть виїхати з нерозчищених дворів 
Колишня вулиця Щербакова 24/1. На годиннику - дванадцята дня. Прямо посеред дороги двоє чоловіків метушаться навколо синього «Ford Transit». Водій щось шукає в салоні, а його товариш лопатою намагається розбити лід під колесами автомобіля. 
Скаржаться, що другий день намагаються витягнути, але все марно. Шукали трактора, просили допомоги у сусідів. Поки безрезультатно. 

- Вже самі он лопатами відбиваємо. Дзвонили на аварійну. Поки чекаємо. Допомагали нам люди. Хотіли знайти трактора, але поблизу немає нічого, - бідкається водій Микола.  
Далі бере інструмент до рук і починає працювати. Однією рукою тримає телефон, іншою починає розколювати лід. Як виявилось, два дні «простою» на морозі дались в знаки. 
Олександр (ліворуч) і Микола чекають на приїзд комунальних служб
- Чуєте запах який? Згоріло зчеплення. Десь п’ять тисяч буде коштувати, - каже Микола. – Тут без трактора не обійтись, або хіба грузова машина приїде і допоможе витягнути. 
Виявилося, що друзі приїхали в Хмельницький по роботі. Гостювали у знайомих. Вийшло так, що застрягли. Посміхаючись розповіли, що побачили роботу комунальних служб нашого міста. 
 
Автомобіль простояв вже два дні
Чоловіки разом з сусідами прочистили неабиякий шматок дороги
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діана Граділь

    Ребята, сочуствую, сегодня по всему городу завалы снега, во дворы заехать и выехать невозможно. Да, комунальщики плохо справляются со своей работой.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up