Порошенко підписав закон про додаткові гарантії працевлаштування для атошників

Порошенко підписав закон про додаткові гарантії працевлаштування для атошників

Президент підписав закон щодо гарантій працевлаштування учасників АТО. Мова йде про військових, які брали безпосередню участь в АТО. 

Рада прийняла закон ще 7 липня. Він спрямований на покращення соцзахисту бійців. 
Зміни до статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» розширюють перелік категорій громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, та включають в нього учасників бойових дій. Зміни стосуються лише осіб, які зареєстровані в державній службі зайнятості та перебувають на обліку як безробітні", - йдеться на сайті Хмельницької ОДА. 
Згідно положень закону, роботодавцю, який працевлаштує на нове робоче місце, за направленням Державної служби зайнятості, зазначених осіб не менше ніж на два роки, щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Закон набере чинності через місяць з дня його опублікування.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up