Проводжаємо Собаку. ТОП-12 новин року, які найбільше читали хмельничани

Проводжаємо Собаку. ТОП-12 новин року, які найбільше читали хмельничани

Смертельні ДТП, видача бейбі-боксів і дощі, які затоплювали місто. До кінця 2018 року залишилися лічені години. Давайте пригадаємо рік, що минає. Ми підготували підбірку новин за рік. які найбільше читали хмельничани. 

Січень - п'яний секретар міськради

У ніч на 16 січня на Майборського зупинили «ЗАЗ Sens». Як з'ясувалось, за кермом службового авто був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. У нього патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Пізніше суд визнав чиновника винним і він сплатив штраф у розмірі 10200 гривень. 

Лютий - карантин у школах

У лютому поріг захворюваності на ГРВІ серед школярів перевалив за 24%. Саме тому поступово усі навчальні заклади Хмельницького відправили на карантин

Березень - смертельна ДТП на проспекті Миру

Моторошна ДТП сколихнула місто 27 березня. Біля зупинки “Медтехніка” не розминулися "Lexus LX 570" і "Opel Astra". Від отриманих травм загинув 28-річний водій "Opel". Травми отримали пасажири обох автомобілів. Пізніше у мережі з'явилося відео смертельної аварії. 

Відео дня

Квітень - ревізія у дитячому садочку

У квітні Держпродспоживслужба з плановою перевіркою завітала в ДНЗ №35 “Чебурашка”, що на Курчатова. Перевіряли усі групи, харчоблок, пральню та документацію. Загалом висновок один - садочку є над чим працювати, адже інспектори знайшли чимало недоліків. 

Травень - моторошна аварія з освітянами

Службовий автомобіль Хмельницької міської ради “Nissan Leaf” в’їхав у “КамАЗ” на Вінницькому шосе. Двоє людей загинуло, ще п’ятеро травмувалося. За кермом був директор департаменту освіти і науки Хмельницької міськради Роман Миколаїв. Зараз у цій справі досі тривають суди. 

Червень - Хмельницький затопило

14 червня у Хмельницькому гриміло, блискало і добряче дощило. Без наслідків це не минуло. Такої великої кількості опадів не встигла “увібрати” зливна система на вулицях. Тому чимало доріг затопило

Липень - відкриття нового заводу

Німецько-японська компанія анонсувала запуск виробництво в Гречанах. На території колишнього механічного заводу робитимуть кабельно-провідникові системи для автомобілів. Вже до кінця року це підприємство повноцінно запрацювало. 

Серпень - видача бейбі-боксів

В серпні стало відомо, що вже з осені у пологових будинках молодим матусям будуть видавати так звані пакунки малюка. Ще й абсолютно безкоштовно. Оприлюднили і список речей, які будуть класти у бейбі-бокси. 

Вересень - пожежі у школі № 1

19 вересня у центрі Хмельницького горіла школа № 1. Пожежа спалахнула у підсобному приміщенні біля спортивного залу. З приміщення евакуювали близько 500 дітей. Тепер у школі триває ремонт. 

Жовтень - вбивство біля "Либідь плази"

23 жовтня неподалік “підземки” нічний конфлікт завершився трагічно. П’яний чоловік вдарив іншого ножем в груди. Постраждалий помер в кареті “швидкої”. Підозрюваний хотів втекти. Його зловили в дворах.

Листопад - прийняття воєнного стану

Після нападу російських кораблік на українські у Керченській протоці 26 листопада запровадили воєнний стан. Він торкнувся лише 10 областей. Хмельниччина у список не увійшла. 

Грудень - пошуки зниклого адвоката

Олександр Костик 27-го листопада відправився з Хмельницького у відрядження до Києва. На експресі він доїхав до столичного вокзалу, а після безслідно зник. Зв'язатися з ним рідні не могли. Пізніше чоловік вийшов на зв'язок. Його знайшли у Москві. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up