Розкажуть та покажуть, як працюють: хмельницькі патрульні запрошують до себе у відділок на чаювання

Розкажуть та покажуть, як працюють: хмельницькі патрульні запрошують до себе у відділок на чаювання
  • 26 березня хмельничан запрошують на "Чаювання у відділку поліції".
  •  Під час чаювання кожен зможе розпитати правоохоронців про їхню роботу та побачити, як працюють патрульні. 
  • Усіх, хто цікавить роботою правоохоронців запрошують приєднатися. 

У понеділок, 26 березня, вперше у Хмельницькому відбудеться оригінальний захід "Чаювання у відділку поліції".

Місце: Управління патрульної поліції в Хмельницькій області (вулиця Коцюбинського, 35/2). Початок о 18:00.

Організаторами заходу є громадська організація "Хмельницький молодіжний клуб розвитку" (ХМКР) та патрульна поліція м. Хмельницького. Подібний захід проводять в рамках проекту ПОЛіС від IREX вперше у нашому місті.

Відео дня

Кожен охочий зможе за чашечкою теплого чаю поспілкуватися з патрульними та особисто запитати про їхню роботу. Також хмельничани зможуть особисто побачити місце, де працюють поліцейські. Крім того, відвідувачі матимуть унікальну можливість взяти участь у зміні патрулю. Як зазначили організатори, на учасників заходу чекатимуть символічні подарунки та багато сюрпризів.

Усім, хто планує відвідати "Чаювання у відділку поліції", необхідно заповнити анкету, щоб підтвердити свою участь.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Александр Черненко

    типа приходи попей чайок , сними отпечаточки сделай селфи для будущего незакрытого дела
  • Маугли Маугли

    Да, це вже прикольніше "Поліцейськоі академіі".  Після чаювання ще хай дадуть " стволи" постріляти. Хоча самі не вміють. Хіба що "добити"  десятком пострілів психічно хворого (перехрестя Кам'янецька-Тернопільська). Цікаво, тому ДАУНУ в поліцейській формі хоч термін дали, чи Авакян дав "команду" ВІДМАЗАТИ. Боже, до чого докотлись,, без спеціальноі освіти свинарки, пастухи і НАРКОМАНИ, охороняють правопорядок.
  • Валентин Макаренко

    ДК вперед))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up