Розминувся з мамою: на Хмельниччині шукали 7-річного хлопчика

Розминувся з мамою: на Хмельниччині шукали 7-річного хлопчика
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • Інцидент трапився у Шепетівці.
  • Школяр загубився і не міг знайти маму.
  • Хлопчика шукали всі наряди поліції  і місцеві мешканці.

У Шепетівці розшукували 7-річного хлопчика. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції вчора, 25 лютого. Правоохоронцям мама розповіла, що зазвичай зустрічає свого сина зі школи, але цього дня вони розминулись.  Самостійно знайти його їй не вдалось, тому вона звернулась по допомогу. Про це повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції. 

Аби знайти школяра, залучили всі наряди та екіпажі поліції. Долучились і мешканці мікрорайону, в якому проживає сім'я хлопчика.

Детальний опис дитини передали всім поліцейським. Пізніше один з з екіпажів сектору реагування патрульної поліції помітив хлопчика схожого за описом.

Відео дня

Під час розмови школяр розповів, що загубився і шукає маму. Зниклого сина швидко передали матері. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up