Школяр з Хмельницького, якого затримали під Верховною Радою, святкуватиме день народження за гратами

Школяр з Хмельницького, якого затримали під Верховною Радою, святкуватиме день народження за гратами
Апеляцію щодо зміни запобіжного заходу для Олексія Логвіна так і не розглянули, оскільки не зібралася необхідна кількість суддів. Хлопчина сидітиме за решіткою до початку жовтня.

На розгляд апеляції по справі Олексія Логвіна приїхали його батьки, рідні та друзі. Усі вони хотіли забрати школяра додому і сьогодні, 25 вересня, відсвяткувати його день народження у рідному Хмельницькому. Та цього не сталося. З необхідних для розгляду апеляції трьох суддів з’явилося лише двоє.

- Розгляд апеляції переносять вже вдруге. Цього разу причина взагалі смішна та абсурдна. Такого я ще не бачив. – розповів «ВСІМ» голова Хмельницької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода"  Олександр Симчишин. – Вони просто бояться брати відповідальність. Доказів щодо його вини просто немає.

Читайте також: За неповнолітнього Олексія Логвіна, якого заарештували за сутички під Радою, вступилися друзі 

Відео дня

На засідання апеляційного суду в Києві привезли характеристики від друзів, волонтерів, священників. Готові взяти на поруки Олексія Логвіна і депутати Хмельницької міськради, які підтримали звернення Олександра Симчишина.

- Сесія закінчилася близько 9 години вечора. Моє звернення підтримали всі, хто був присутній у залі. Та ми фізично не встигли підготувати необхідні документи і передати їх у Київ. Але обов’язково зробимо це до наступного засідання, яке пройде на початку жовтня, - повідомив «ВСІМ» Олександр Симчишин.

Чи змінять міру запобіжного заходу для Олексія Логвіна і чи зможе він повернутися додому ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Нагадаємо, 31 серпня, після того як 265 народних депутатів проголосували за зміни до Конституції, біля будівлі Верховної Ради  розпочались сутички між учасниками акції протесту та силовиками. В результаті постраждало близько 140, з них 131 правоохоронець. Загинули троє бійців Національної гвардії – 25-річний Ігор Дебрін, 21-річний Олександр Костина та 22-річний Дмитро Сластніков.  Аваков заявив, що гранату кинув боєць батальйону «Січ», "свободівець" із Кам’янця Ігор Гуменюк.

Всього під стінами Верховної ради перебували понад 150 «свободівців» нашої області. Про це в день протесту  на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Олександр Симчишин. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    той хлопець сміливий, виросте свободною людиною, а всі дятьки бояться сказати шо сьогодні тяжке життя і коррупція всюди, а він не побоявся, молодець
  • PAL

    Сабийская морда и трехличный симчишин, сейчас водку пьют, а пацан за них отдувается.

    Алексей, иди до конца, будь мужиком. А когда освободишься, кончи этих тварей, они опозорили твою молодость.
  • Анонім

    Онижедети
  • Анонім

    Так не треба було залучати "школяра" до політичних акцій! Про те, аби "школярі" відзначали свої дні народження вдома, мали подбати ті "симчишини",які зараз, пирскаючи слиною, звинувачують "владу" у "тиску"! Це буде наукою і подібним "школярам2 і таким "симчишиним", які затягують "школярів" у брудні політичні акції!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up