Симчишин прокоментував конфлікт під «СВ»

Симчишин прокоментував конфлікт під «СВ»

На прохання читачів vsim.ua редакція сайту дізналася позицію міського голови Олександра Симчишина щодо "кривавого" протесту під клубом "СВ". 

Щоб відмінити концерт Потапа і Насті  у Хмельницькому активісти влаштували акцію під клубом "СВ".  Кров, яйця, бійка з поліцією, сльозогінний газ. Серед учасників акції були представники ВО "Свобода", Правого сектору, "Автомайдану". 

"Засвітилися" і чиновники міської ради. Після сутички власник "СВ" Віктор Вікарчук заявив, що звертатитметься до мера, аби той звільнив свого заступника і начальника управління культури, які були присутніми на акції. Дана заява набула резонансу. 

У коментарях на vsim.ua читачі просили висвітлити позицію міського голови. У коментарі "ВСІМ" Олександр Симчишин висловив свою позицію: 

Відео дня

- Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію, яка сталася біля «СВ» у п’ятницю.

- Ну що коментувати?

- Багато людей пов’язують це з Вами, так як там було багато «свободівців».

- Звертайтесь до голови міської організації. Я рядовий член «Свободи».

- Все-таки це сталося на території міста і…

- .. на території України. До Порошенка їдьте!

- Власник «СВ» пов’язує це з владою, оскільки на акції були ваш заступник і чиновники міської ради

- Заступники міського голови і чиновники були там в позаробочий час. Мають повне право в позаробочий час ходити туди, куди вважають за потрібне. Якщо вони щось там порушили під час акції, вони мають за то відповідати. Відкриті кримінальні провадження. Займаються слідчі, поліція. Буде встановлена вина хоча б одного чиновника, людина буде нести за то відповідальність. Якби він був в робочий час, звичайно, що було б реагування з нашого боку. Він був в позаробочий час. Тому має повне право. Ми ж не будемо 500 працівників міської ради і кілька тисяч працівників комунальних підприємств підсліджувати на які вони акції ходять. На які хочуть, на такі й ходять.

- Прокоментуйте заяву Вікарчука 

- Я думаю, що він адекватна абсолютно людина, яка розуміє, що блокування – це кримінальна відповідальність. Я думаю, що він мав на увазі пікетувати. Має повне право пікетувати, висловлювати свою позицію. То його право. Але блокування – це відповідальність. Тому що блокування органів влади це кримінальна відповідальність. Він адекватна людина, я так думаю. Він таких речей робити ніколи не буде. Тому що сесія немає жодного стосунку до того, що відбувалося. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (71)
  • Swetly Alex

    когда приходит время отвечать за деяния они все немые становятся или стрелководы включают.
  • Ваня Савчук

    Неадекват
  • Ваня Савчук

    Паа
  • Oleg Ukrainskyy

    Хай краще Вітьок  роскаже про свій фальшивий диплом, та про сотні обманутих ним людей в Аліко Ай Джі Лайф!!!!

    Анонім reply Oleg Ukrainskyy

    Фальшивий чи справжній диплом не важливо у даному випадку. Головне, що він має більше знань, ніж ти із справжнім дипломом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up