Смертність та народжуваність: дізнавайтеся про населення Хмельниччини в ІНФОГРАФІЦІ

Смертність та народжуваність: дізнавайтеся про населення Хмельниччини в ІНФОГРАФІЦІ
Фото ілюстративне із "Міжгір'я NEWS"
  • З початку року в області померло більше людей, ніж народилося.
  • Статисти повідомили про рівні природного скорочення населення.
  • Також вони підрахували кільскість населення в кожному районі області.

Населення Хмельницької області становить 1 266 856 осіб. Такі дані наводить управління статистики. Повідомили вони й те, скільки і в яких районах народилося чи померло людей. В окремій колонці вказано природне скорочення населення. Додамо, що лише в містах Нетішин і Хмельницький був зафіксований приріст населення - 38 і 40 осіб відповідно

Також статисти підрахували кількість населення по кожному із районів Хмельницької області. Зазначимо, що в інфографіці Хмельницький, Шепетівський, Старокостянтинівський та Славутському районах вказані без врахування міст обласного значення.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Аліна

    Коли заїдеш в населегий пункт, то в кожній сільській хаті-2-3 внуків чи власних дітей, а в Хмельницькому 2-3дітей родяться на 2-3 підїзди, а один підїзд це як одне маленьке село, так сама ситуація, коли дивишся по знаймих, родилося у них не більше однієї дитини, а той взагалі немає, тобто у Хмельницькому родиться менше дітей менше всього, а приріст тут за рахунок приїзжих людей, отже справжніх хмельничан все менше і менше, а дітей з Волочиська і Дунаєвець все більше і більше у Хмельницьку

    Федя Самсонов reply Аліна

    А ти з якого села приїхав у ХмельниЦЬК:):):):):)
  • Аліна

    Все правильно, бо народжуються їхнє населення у Хмельницькому, а не в магазині в Дунаївцях, тому приріст їхніх людей в рази вищий, порівняно з цими потвореними даними.

    Alex Varmint reply Аліна

    Тож в Хмельницком тоже смертность выше чем рождаемость. Скоро сдохнет вся страна такими темпами, а оставшиеся уедут за кордон.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up