"Свободівця" Бурлика відпустили під нічний домашній арешт

"Свободівця" Бурлика відпустили під нічний домашній арешт
Хмельничанина Віктора Бурлика - заступника голови Хмельницької «Свободи» з молодіжних питань, відпустили з зали суду на два місяці під нічний домашній арешт.

23-річний свободівець Віктор Бурлик, який, до речі, пройшов до Хмельницької обласної ради, був затриманий в кінці серпня.

Сьогодні, 25 листопада, суд вирішив помістити хлопця на два місяці під домашній арешт на нічний період з 23:00 до 6:00.   Нагадаємо, свободівця Віктора Бурлика  звинувачували у тому, що він бив по щитам правоохоронців. Про це на своїй сторінці у Фейсбук писав адвокат Сидір Кізін.  

Нагадаємо, 31 серпня, після того як 265 народних депутатів проголосували за зміни до Конституції, біля будівлі Верховної Ради  розпочались сутички між учасниками акції протесту та силовиками. В результаті постраждало близько 140, з них 131 правоохоронець. Загинули троє бійців Національної гвардії – 25-річний Ігор Дебрін, 21-річний Олександр Костина та 22-річний Дмитро Сластніков.  Аваков заявив, що гранату кинув боєць батальйону «Січ», "свободівець" із Кам’янця Ігор Гуменюк.

Відео дня

Всього під стінами Верховної ради перебували понад 150 «свободівців» з нашої області. Про це в день протесту  на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Олександр Симчишин. 

За участь у заворушеннях затримали 18 осіб.

Зокрема, затримали екс-бійця спецбатальйону "Січ" Ігоря Гуменюка із Кам"янця за підозрою в тому, що він кинув бойову гранату у правоохоронців. 2 вересня Печерський райсуд Києва обрав Гуменюку запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Бандитам ВОЛЮ !!!
  • Анонім

    Витя Плевок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up