Церемонія нагородження «Народного бренду-2016»: як це було

Церемонія нагородження «Народного бренду-2016»: як це було
  • Відбулася довгоочікувана церемонія нагородження конкурсу "Народний бренд-2016".
  • За довіру хмельничан Корпорацiя RIA вручила переможцям дипломи та статуетки "Ніка".
  • Церемонія нагородження перетворилася на яскраве і незабутнє дійство.  

Вже традиційно наприкінці року RIA нагороджує найкращі підприємства міста, які визначали хмельничани. Церемонія нагородження відбулася у затишному залі нічного клубу «Сахар» вчора, 23 грудня. 

Нагадаємо, що цього року за довіру хмельничан змагалися майже 1500 компаній у 37 номінаціях. Протягом двох місяців на сайті brand.top20.ua проходило голосували за найкращі підприємства, компанії, торгові марки. 

У вигляді визнання якості хмельничани зробили передноворічний подарунок тим, кому довіряють. Представники бізнесу Хмельницького отримали найголовніше - визнання споживача. Найкращі з кращих стали учасниками щорічної програми церемонії нагородження.
Довіра з боку лояльних клієнтів і споживачів - обов’язкова складова успіху, тому нагорода «Народний бренд», як символ довіри споживачів, особливо високо цінується. 
Головна частина «Народного бренду» - нагородження переможців дипломами і статуетками богині перемоги «Ніка». Ведучі оголошували бренди, які посіли перше місце в своїй категорії. Нагороджував їх регіональний директор компанії Медіа Корпорації RIA Сергій Халамендик. 
Після привітань і оплесків переможці святкували перемоги під дзвін келихів. Особливим гостем свята став популярний хмельницький гурт Мотор'ролла. Музиканти не дали нікому сумувати. Декілька разів гості просили гурт заспівати на біс. І їм не відмовили! 


Партнери та переможці конкурсу високо оцінюють зусилля Медіа Корпорації RIA у проведенні свята. Вони були запрошені на сцену для урочистої подяки.
  • Генеральний партнер свята - ЖК "Агора",
  • партнер-магазин - OKCarpet,
  • фотостудія "Інша студія",
  • інформаційний партнер - агенство "Автореклама". 

- Народний бренд - справжня відзнака, яка потрібна місту. І ми робимо усе можливе, щоб розвивати Хмельницький і втілювати мрії в життя, - ділиться думками директор ЖК "Агора", генерального партнера "Народного бренду" Вадим Баглачов. - У будь-якій роботі головне - якість.

Відео дня

- У нас дуже гарний і святковий настрій, - каже Ігор Цимбалюк (ліворуч), співзасновник агенства "Автореклама" - партнера свята. -  Відзнака "Народний бренд" дуже потрібна, адже вона активізує громадян і змушує компанії працювати краще. Хотілося, аби подібні конкурси проводилися частіше. А ми будемо раді підтримувати усі починання RIA. 


Більше фото з події та думки переможців очікуйте у наших наступних публікаціях. Слідкуйте за оновленнями на сайті vsim.ua.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up