У Хмельницькому новенькі тролейбуси запускали з оркестром

У Хмельницькому новенькі тролейбуси запускали з оркестром
Нові "рогаті", за які заплатили більше 8 мільйонів, курсуватимуть за маршрутами №11 та №7а. У центрі міста тролейбуси презентували під супровід оркестру.

Сьогодні, 13 серпня, на маршрути «Катіон-Озерна» та «Катіон-Раково» випустили два новеньких тролейбуси. Але на лінію урочисто запустили  лише один. Другий, як каже  директор "Електротрансу" Віктор Паламарчук, хмельничани побачать трохи згодом. Нагадаємо, ще в травні комунальне підприємство провело тендер на закупівлю двох нових тролейбусів, переможцем стала луцька компанія «Богдан». 
- Тролейбуси сучасні та комфортабельні, споживають на 30-40 % менше електроенергії, аніж тролейбуси старого покоління, вміщають 101 пасажира, - розповідає директор КП «Електротранс» Віктор Паламарчук.
Нові «рогаті» мають низьку підлогу та пандус для людей з обмеженими можливостями. Комфортним є і місце для водія. 
- В робоче місце водія вмонтований кондиціонер, влітку прохолодно, взимку тепло. Я думаю, що близько 5-6 років затрати на ці тролейбуси, їх ремонт, будуть зведені до мінімуму, - додає Віктор Паламарчук. 
За словами директора комунального підприємства, нові тролейбуси є безшумними порівняно з тролейбусами старого покоління.

- Ми постійно подаємо заявки на різні програми та гранти, щоб оновлювати наш автопарк. Маємо в планах запускати принаймні по 2-3 нових тролейбуси на рік, - ділиться виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський.

Відео дня

Читайте також: У квітні на дорогах міста  з’явилися нові тролейбуси від львівського заводу «Електрон» 

У мистецькому тролейбусі хмельничани пили вино та співали пісні «Мотор’ролли»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дмитрий Петров

    Можно было на Дубово пустить.В центре и так полупустые ходят,и этот видел сегодня-полупустой.

    Anonymous reply Дмитрий Петров

    А на  ружичну через кожні 2 хв бусики ходять пусті , дорогу перегороджують



    Хто ці маршрути  оплачує, що просто без людей їздять на ружичну ?

    voltron reply Anonymous

    Моренга, моренга, моренга
  • Анонім

    Гарні, новенькі.
  • PAL

    Только не под похоронный марш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up