У Хмельницькому вуличні торговці перебираються на нові місця

У Хмельницькому вуличні торговці перебираються на нові місця
Стихійну торгівлю у Хмельницькому не вдається викорінити до кінця. Численні рейди та заборона влади практично не лякають тих, хто заробити. Жінки і далі на асфальті продають молоко, зелень та ягоди. Однак, аби вберегтись від міліції, час від час міняють місце свого розташування.
Від алейки біля зупинки «Філармонія» торговці перейшли на іншу. Тепер їх можна побачити через дорогу. Жінки, не боячись, пропонують хмельничанам молоко у пластику, малину, часник та картоплю. Покупців вистачає, особливо зранку. 
На старому та вже улюбленому для торговців місці - теж людно.
Цього року за стихійну торгівлю у Хмельницькому взялися серйозно. Багато років це питання залишалось відкритим, через що тривали конфлікти між міліцією, самими торговцями  та владою. Нагадаємо, управління торгівлі взяло на себе відповідальність забезпечити всіх вуличних торговців робочими місцями. Міліція ж час від часу навідується на точки стихійної торгівлі та складає адмінпротоколи. 
Читайте також: 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Анонім

    Торговать конечно неправильно в неположенном месте, но! самая ли эта сейчас важная задача для устранения? так ретиво взялись, при том что в городе до фига проблем других
  • Анонім

    ПИТАННЯ ДО ВСІХ ЗАХИСНИКІВ НЕЛЕГАЛЬНИХ ТОРГІВЦІВ:



    1. Я маю право встати де завгодно і продавати, що завгодно?



    2. Я маю право розкласти товар під дверима вашого під'їзду?



    3. А можу я продавати смажені зернята, ковбасу, молоко, картоплю у вас на поверсі?



    Коли це підходить до ваших дверей - ви дуже швидко змінюєте тон розмови :)
  • Анонім

    А я хочу, щоб людям не заважали вижити у цей час, якщо їм не створили умов для нормального життя. Винні не люди, винна влада. Вот звертайтесь до влади, нехай людям забезпечить нормальні умови для життя, то й не буде стихійної торгівлі і т.п. А щодо Цапа, який торгує на Прибузькій, то він не відноситься до виживаючих, а до нахабних виродків суспільства.
  • PAL

    Все это похоже, как пытаются столкнуть украинцев между собой. Люди продают излишки своего труда. Не выкидывать же? Государство отказалось обеспечивать население подобной продукцией. Только бизнес, которому по.х.., что продавать, но продавать в больших объемах и быть монополистом. Эти люди занимают свою торговую нишу, которая устраивает не малый процент хмельничан. Меня лично не устраивает покупать с земли, я не покупаю. Но не дай Бог придет беда, эти трудяги спасут население от голода, что не могу сказать о государстве, которое развалится в тот же миг.

    Анонім reply PAL

    Під час голодоморів люди їли не лише із землі, а й із землею. І те покоління живе 80-100 і більше років. А покоління, яке харчувалось лише зі столу, живе 50-70 років. Але звісно, що це не означає, що має бути антисанітарія і т.п. Просто до слова. Торгівці на стихійних ринках і не продають із землі. Товар розкладено на якомусь покритті, на ящиках. І те, що вони продають переважно росте на і в землі, то у чому проблема?

    Анонім reply PAL

    Проблема не в том, что люди продают плоды своего труда, а в том, что они продают в неположенном месте, а на базар идти не хотя, потому что место не такое проходное.



    Давайте разрешим всем продавать где угодно и что угодно?

    Возле филармонии пусть торгуют молоком, яйцами, картошкой.



    На вокзале пусть торгуют биляшами, лифчиками,

    На Прибужской пусть цемент продают с машин где угодно.



    и не надо манипуляций, что придет беда и эти трудяги спасут население от голода.



    Посмотрите как эти трудяги цены на яйца во время Пасхи взвинчивают, поскольку спрос на них возрастает?

    Или на вопрос, а почему молоко так подорожало, отвечают "так доллар подорожал" :)



    Для справки: покупаю сельхозпродукцию у бабок, но покупаю на рынке.

    и не хочу что б мой город превращали в хаотический базар
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up