У Хмельницькому біля підземки зробили транспортну «кишеню». На черзі – пішохідна огорожа

У Хмельницькому біля підземки зробили транспортну «кишеню». На черзі – пішохідна огорожа

Майже місяць комунальники стелили асфальт та облаштовували заїзд для громадського транспорту. Там вже зупиняються маршрутки. Залишилось лише встановити пішохідну огорожу. 

Ще на початку травня працівники управління ЖКГ почали виконувати ремонтні роботи. Спочатку взялись за стару плитку, яку колись вимостили за рахунок «Ощадбанку». Її акуратно вийняли та передали власнику. Близько місяця комунальники вимощували заїзд та стелили нову плитку.

Зараз біля новооблаштованої «кишені» вже зупиняються маршрутки. Однак, як повідомили «ВСІМ» в управлінні ЖКГ, роботи ще не завершені. Комунальники планують встановити ще пішохідну огорожу. На все згідно проекту передбачено 400 тисяч гривень.

- В нас ще місяць діятиме договір з підрядною організацією, тому за цей час вони мають поставити пішохідну огорожу. Посадкового майданчика облаштовувати не будуть, бо це не передбачалось, - розповідає начальник інженерно-технічного відділу управління ЖКГ Хмельницької міськради Світлана Надаховська.

Відео дня

Нагадаємо, що роботу над транспортною «кишенею» мали розпочати ще минулого року, але тоді на заваді стала електроопора, яку мало забрати комунальне підприємство «Електротранс». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • PAL

    Сделали, то сделали. Бабки распустили, ведь не оприлюднили фин затраты на кишку. А так симчишину на мелкие расходы.

    Анонім reply PAL

    Депутат не комерсант з ломом. Його завдання правильно в інтересах громади розділити бюджет. Щоб мер не став мільйонером хоча він ним вже став мабуть гривневим.
  • Анонім

    За такий кусочок аж 400 тис. грн. Люди величезні подвіря асфальтують за значно меньші кошти, а тут всього метр по ширині і 30-50 приблизно довжини, кілька плиток і огорожа на кілька метрів швидше за все із ржавіючого заліза і аж 400 тис. грн. Вот гребуть гроші.

    Анонім reply Анонім

    Лабазюківська хфірма робить, а він меньш як зі 100%- маржою не працює. в них з Симчишиним лябов "взаємовигідна". До речі якщо не вірите то подивіться як Ексклюзив Симчишина показує.

    Анонім reply Анонім

    Людина відкрито висловлює свою думку з приводу роботи теперішньої влади. Кожен має право на свою думку і висловлювати її відкрито це ознака чесної людини, яких нажаль не так багато і особливо в такій брудній сфері як політика. Як на мене бездіяльність не кращий спосіб поліпшення життя міста. Перехід на особистості    вважаю невихованим вчинком і спробою дешевої провокації.

    Анонім reply Анонім

    Перенесення двох електроопор, мереж, багато тонн бетонної подушки, два 7 см шари асфальту. Ви таке вдома робите?

    Анонім reply Анонім

    Так, роблю і на значно більшій площі

    Анонім reply Анонім

    Вдома робимо за свої кровні, зароблені гроші, тому і обраховуємо все до копійки. А  владарі свободівські відбивають собі наші податки, тому й намалюють "два 7 см."  а положать так щоб в Лезнево хату було з чого облаштуватию

    Анонім reply Анонім

    піди розкопай і переміряй все, тоді пиши

    Анонім reply Анонім

    Ну знаєш якщо кілька метрів "кишені" стільки коштує, то в нас ніколи не буде нових доріг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up