У парку Чекмана відновили три атракціони. Коли вони запрацюють

У парку Чекмана відновили три атракціони. Коли вони запрацюють
  • В парку імені Чекмана реставрували “Юнгу”, “Дзвіночок” та “Сонечко”.

  • Для них перебудували фундаменти, пофарбували їх та подбали про безпеку для малечі.

  • Коли запрацюють розваги для дітей, дізнавалися журналісти vsim.ua.

У Хмельницькому приводять до ладу парку імені М. Чекмана. Уже облаштували велосипедну доріжку, привели до ладу деякі скульптури Миколи Мазура та демонтували аварійні атракціони. Не забули і про оновлення існуючих. Три атракціони, “Дзвіночок”, “Юнга” та “Сонечко”, були не такими вже й новими. Їх випуск відбувся ще у 1986 році, а відновленням довгий час ніхто не займався.

Що зробили

В комунальному підприємстві “Парки і сквери міста Хмельницького” розповіли, що за відновлення атракціонів взялися восени 2018 року. Їх підфарбували, відремонтували конструкції, встановили огорожі. На кожному з них вчеплені інформаційні таблички із правилами безпеки. На них також зазначений час, упродовж якого дитина зможе покататись на тій чи іншій каруселі. Подбали і про безпеку дітей: місця на “Сонечку” та “Дзвіночку” мають спеціальні ремені, а на “Юнзі” по колу вчепили залізні ланцюжки. Аби нова фарба не злізла, сидіння огорнули плівкою, що добре видно на “Дзвіночку”. Крім того, для кожного відновили фундамент, аби атракціони добре трималися. У “Парках і скверах” повідомили, що відновлення каруселей завершили. Тож уже цього року малеча зможе насолодитися катанням та веселощами на кожному з оновлених атракціонів.

Відео дня

Ремонт проводився за кошти дружини депутата

Журналісти vsim.ua вирішили поцікавитись, хто займався реставрацією атракціонів. При зверненні до КП “Парки і сквери міста Хмельницького” конкретики нам не надали. Тож дізнатися про нові розваги ми змогли через інформаційний запит.

З 2012 року об’єкти перебувають в оренді одного з підприємців. У “Парках і скверах” нам повідомили про те, що ремонтом, утриманням та експлуатацією атракціонів займається ФОП Певнєва Олеся Петрівна, яка є дружиною депутата міськради Олега Певнєва. На інформаційно-аналітичній платформі YouControl основним видом діяльності підприємця значиться “Організування інших видів відпочинку та розваг (основний)”. Однак про те, скільки коштів було витрачено на ремонтні та інші роботи на атракціонах, не повідомляють.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александр Александров

    уродливая реклама на аттракционах не к месту, а так -- молодцы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up