У Хмельницькому районі вантажівка застрягла в снігу

У Хмельницькому районі вантажівка застрягла в снігу

Рятувальники Хмельниччини працюють в посиленому режимі. Ледь не щогодини їм доводиться витягувати зі снігових заметів автомобілі. 

Сьогодні зранку, 9 січня, близько 09:20 вантажний автомобіль «Рено Магнум» через снігові замети не міг самостійно продовжити рух. На місце події викликали рятувальників, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували вантажівку на розчищену ділянку дороги. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС у Хмельницькій області. 

Опинилися у сніговій пастці і люди у Старокостянтинівському районі. Так, вчора, 8 січня, близько 12:40 поблизу села Жабче автомобіль, який рухався до Старокостянтинівської центральної районної лікарні для отримання ліків на денний стаціонар, потрапив в сніговий замет. Рятувальники звільнили автомобіль та доставили його до місця призначення.

Того ж дня близько 12:05 поблизу села Пашківці автобус з дітьми потрапив у кучугуру снігу. Рятувальники витягнули 20 автомобілів з снігового замету на розчищену ділянку дороги та врятовали 43 людини, з яких 8 дітей. Легковик «Део Ланос» через несправність не міг рухатись далі, всередині знаходилося  5 чоловік та 1 дитина.

Відео дня

Близько 16:40 надзвичайникам знову довелося визволяти людей у селі Пашківці. Там вантажівки занесло на узбіччя, через що рух транспорту було суттєво ускладнено. Особовий склад витягнув 2 вантажних автомобіля "ДАФ" та "Рено" з напівпричепами з снігового замету на розчищену ділянку дороги.

Вночі з 8 на 9 січня поблизу села Іляшівка автомобіль швидкої допомоги з лікарями потрапив у сніговий замет та не міг вчасно дістатися до хворої жінки. Рятувальники на автомобілі підвищеної прохідності доправили жінку до медиків та відбуксирували карету швидкої до лікарні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up