У Хмельницькому трьох дітей доглядала сусідка, поки їх матір була у запої

У Хмельницькому трьох дітей доглядала сусідка, поки їх матір була у запої
Поки мати пиячила, за її маленькими дітьми дивилась сусідка. Двох хлопчиків 5 і 6-ти років та їх 2-річну сестричку жінка годувала, купала та одягала.

 У квартирі самої горе-матері був повний безлад – брудні речі, залишки їжі та випивки. Як повідомили правоохоронці, нікого з сторонніх у квартирі жінки не було, вона пиячила сама.

Зараз дітей відправили до лікарні для обстеження, а їхня матір лікуватиметься від алкогольної залежності. Наразі правоохоронні органи вирішують питання щодо притягнення жінки до адміністративної відповідальності за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up