У Хмельницькому визначилися із переможцем на вивезення ПЕТ-пляшки. Як правильно її викидати

У Хмельницькому визначилися із переможцем на вивезення ПЕТ-пляшки. Як правильно її викидати
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • У Хмельницькому до кінця року має з'явитися не менше, аніж 180 контейнерів для збору ПЕТ-пляшки.
  • Наразі у місті їх вже є 36.

Конкурс, який мав визначити, хто у Хмельницькому займатиметься організацією збору та вивезення ПЕТ-пляшки, завершився. 

Про це повідомили на сайті Хмельницької міської ради.

Так, згідно з рішенням комісії, яка розглянула надані учасниками конкурсу документи, переможцем став ТОВ "Рециклінг-Поділля".

Відео дня

Саме їх визнали такими, що найбільше відповідали усім критеріям відбору.

У повідомленні прес-служби йдеться про те, що наразі у Хмельницькому є 36 контейнерів для збору ПЕТ-пляшки. До кінця року повинно бути не менше, аніж 180 одиниць. Це одна з умов, яку має виконати організація, що перемогла в конкурсі. 

Це означає, що майже кожен сміттєвий майданчик має бути забезпечений такими контейнерами. 

У повідомленні наголошують також на тому, як правильно викидати ПЕТ-пляшку в контейнер: "Пляшку потрібно помити, спресувати і викидати у смітник з розкрученою кришкою".

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sasha Emelchuk

    І в що тепер на базарі олію будуть наливати ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up