У Хмельницькому втопився 35-річний чоловік

У Хмельницькому втопився 35-річний чоловік
Він купався у ставку біля автовокзалу №1, неподалік дамби.

Близько 12 години дня жінка повідомила рятувальників, що він пішов купатися і не повернувся. Труп затонулого хмельничанина дістали місцеві мешканці і передали працівникам МВС, які відправили його на судово-медичну експертизу.

Ще одного потопельника знайшли в селі Моньчинці Карсилівського району. 26-річний хлопець купався у місцевому ставку. Його тіло дістали місцеві жителі. Причину смерті встановить судмедекспертиза. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Хмельницькій області.

Читайте також: На Хмельниччині в ставку втопився 52-річний чоловік 

Відео дня

У ставку втопився 6-річний хлопчик із Шаровечки 

 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera 18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up