У Кам’янці згорів автомобіль депутатки міськради. Вона прокоментувала (ВІДЕО)

У Кам’янці згорів автомобіль депутатки міськради. Вона прокоментувала (ВІДЕО)
  • Вночі в одному із дворів міста горіли два авто.
  • Один із них належить депутатці міськради від "Свободи".
  • Вона припускає, що це може бути підпал, пов'язаний із її діяльністю.

 

Вночі 27 січня у дворі одного з будинків на Хмельницькому шосе у Кам’янець-Подільському сталася пожежа. Горіли одразу два авто: «Ford Kuga» та «Peugeot». Автомобілі належать місцевим жителям.

Вогонь загасили бійці ДСНС. Внаслідок пожежі було частково пошкоджено салон, лакофарбове покриття та частину моторного відсіку автомобілів. На щастя, ніхто з людей внаслідок пожежі не постраждав. 

  • "Сума завданих матеріальних збитків та причини пожежі встановлюються. Попередня причина займання — підпал", - повідомили у Секторі комунікації поліції області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Як виявилося, один із автомобілів належить депутатці міськради Олесі Понятовській. Про це у Фейсбуці повідомляє ВО "Свобода" Кам’янець-Подільський.

  • "Сьогодні вночі невідомі спалили авто депутата Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода» Олесі Понятовської", - йдеться у повідомленні.

На сторінці міськради у Фейсбук з'явилося відео із коментарем депутатки стосовно події. Вона припускає, що підпал може бути пов'язаним із її депутатською діяльністю.

 

Читайте також: У Хмельницькому горіла квартира у багатоповерхівці (ФОТО, ВІДЕО)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ваня Гайдай

    Хто це ще клоуна нашого підпалив
  • Анатолий Москалюк

    Молодці!!!
  • Саша Легай

    Зовсім скоро не в одного депутат буде горіти, і не тільки авто.
  • Володимир Зеленський

    Не в Кам'янці, а в Кам' янець-Подільському
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up