У Кам’янці згорів автомобіль депутатки міськради. Вона прокоментувала (ВІДЕО)

У Кам’янці згорів автомобіль депутатки міськради. Вона прокоментувала (ВІДЕО)
  • Вночі в одному із дворів міста горіли два авто.
  • Один із них належить депутатці міськради від "Свободи".
  • Вона припускає, що це може бути підпал, пов'язаний із її діяльністю.

 

Вночі 27 січня у дворі одного з будинків на Хмельницькому шосе у Кам’янець-Подільському сталася пожежа. Горіли одразу два авто: «Ford Kuga» та «Peugeot». Автомобілі належать місцевим жителям.

Вогонь загасили бійці ДСНС. Внаслідок пожежі було частково пошкоджено салон, лакофарбове покриття та частину моторного відсіку автомобілів. На щастя, ніхто з людей внаслідок пожежі не постраждав. 

  • "Сума завданих матеріальних збитків та причини пожежі встановлюються. Попередня причина займання — підпал", - повідомили у Секторі комунікації поліції області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Як виявилося, один із автомобілів належить депутатці міськради Олесі Понятовській. Про це у Фейсбуці повідомляє ВО "Свобода" Кам’янець-Подільський.

  • "Сьогодні вночі невідомі спалили авто депутата Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода» Олесі Понятовської", - йдеться у повідомленні.

На сторінці міськради у Фейсбук з'явилося відео із коментарем депутатки стосовно події. Вона припускає, що підпал може бути пов'язаним із її депутатською діяльністю.

 

Читайте також: У Хмельницькому горіла квартира у багатоповерхівці (ФОТО, ВІДЕО)
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ваня Гайдай

    Хто це ще клоуна нашого підпалив
  • Анатолий Москалюк

    Молодці!!!
  • Саша Легай

    Зовсім скоро не в одного депутат буде горіти, і не тільки авто.
  • Володимир Зеленський

    Не в Кам'янці, а в Кам' янець-Подільському
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up