Сім'я Слівінських після пожежі залишилась без речей і даху над головою. Родина просить допомоги

Сім'я Слівінських після пожежі залишилась без речей і даху над головою. Родина просить допомоги
  • Від колишнього житла залишилась лише коробка. 
  • Мати дочка та двоє малих дітей залишились на вулиці.
  • Зараз їх прихистили сусіди. Але сім'я шукає можливості, аби відновити будинок. 

У селі Грибенинка Старокостянтинівського району 29 травня через замикання електромережі сталась пожежа. Зайнявся житловий будинок по вулиці Івана Франка. Господиня одразу ж викликала на місце пожежників. Але ліквідувати пожежу вдалось аж через три години. 

За цей час полум'я встигло вщент знищити меблі, домашні речі, оздоблення стін та покрівлю. Від житла залишилась лише коробка. 

Відео дня

Олена Андріївна, її мати та двоє маленьких дітей - дівчинка семи років та хлопчик трьох років - залишились на вулиці. Власниця помешкання Олена Слівінська розповіла vsim.ua, що зараз вона з матір'ю та дітьми проживає у сусідів, які тимчасово виїхали за кордон. 

- Всі наші речі та меблі згоріли повністю, - каже Олена Слівінська. - Лише в одній кімнаті залишилась шафа та софа. Більше не маємо нічого. Добрі люди дали одяг для дітей.

Жінка розповідає, що зверталась за допомогою до сільського голови та однієї з політичних партій. Тож їй допомогли перекрити дах та обіцяли надати кошти для ремонту зовнішніх боків будинку. Однак, всередині від колишнього житла залишились лише перегородки між кімнатами. На проведення необхідного ремонту коштів в сім'ї бракує. Жінка просить небайдужих допомогти коштами чи матеріалами. 

- Ми будемо раді будь-якій допомозі, - розповідає Олена. - Адже в нас зовсім нічого не залишилось. 

Номер картки "Приватбанку" Слівінської Олени Андріївни - 5168 7572 8031 0972

Мобільний номер Слівінської Олени Андріївни - 096-84-99-859

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up