У влади просять перенести СІЗО за межі Хмельницького

У влади просять перенести СІЗО за межі Хмельницького

Перенести слідчий ізолятор за місто, а замість нього облаштувати сквер. Така пропозиція з’явилась на сайті електронних петицій. 

Таке звернення розмістив Валерій Галузинський. Автор пропонує побудувати парк або сквер на місці слідчого ізолятора у центрі міста. На його думку, СІЗО псує зовнішній вигляд міста. 
Петиція «висить» на сайті п’ятий день. За цей за неї проголосувало 17 людей. До кінця збору підписів залишається ще 85 днів.
Нагадаємо, аби пропозицію розглянули, вона має зібрати щонайменше 500 підписів.
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Іван Приймак

    Скоро будемо мати:
  • Roma Dz

    Ця Кацемірша замахала ...все їй мало , коли вона вже наїсця тої землі ???
  • Володимир

    Давайте лучше торговый центр!
  • Василь Варовик

    ресотран лучше кабак

    Сергій Якубенко reply Василь Варовик

    у місті забагато тих кабаків уже. нехай буде СІЗО, як і є. А то заберуть його і віддадуть тишком-нишком під комерцію. і виросте якийсь ЖК і ТРЦ.

    Анонім reply Сергій Якубенко

    Это точно, начнут переносить сизо, отмоют кучу денег себе в карманы. А торговых центров в нашем городе итак в избытке.

    Oleg Ukrainskyy reply Сергій Якубенко

    Вже давно віддали. Оксана Вікторівна скоро побудує СІЗО на місці ракетної точки коло Давидковець. А на місці СІЗО буде торговий центр Либідь Плаза 2
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up