Українці більше не дивитимуться «Агент національної безпеки» через стрілянину російського актора у Донецьку

Українці більше не дивитимуться «Агент національної безпеки» через стрілянину російського актора у Донецьку
Російський актор Михайло Пореченков в касці «Pressa» на підходах до донецького аеропорту разом з сепаратистами стріляв у напрямку українських військових. Телеканал ICTV зняв з трансляції серіал, де актор грає головну роль.

Кадри, де Пореченков  взяв участь в обстрілі підрозділів українських збройних сил з автоматів,  облетіли Інтернет. На акторові була каска із написом «Преса».

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков засуджує такі дії російського актора, мовляв, він вчинив злочин на території України. Міністр додав, що такий злочин карається позбавленням свободи на строк від семи до 12 років.

Згідно кримінального кодексу України, такий злочин класифікується за ст. 260 ч.4 «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань» карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років.

Відео дня

- Сьогодні ж, слідчі звернуться до суду і, переконаний, Пореченков буде оголошений в розшук з санкцією - арешт. Неминуче буде підключення до розшуку і Інтерполу. Слідчі переконані, що при таких очевидних доказах злочину, рішенні суду - Інтерпол активно підтримає розшук, і Пореченков не зможе переміщатися по світу, поза межами Росії, не будучи заарештованим іекстрадованим в Україну, - зазначив Міністр внутрішніх їв України АрсенАваков.

Телеканал ICTV   зняв з трансляції серіал «Агент національної безпеки», у якому знявся Михайло Пореченков.

Про це сказано на сторінці Facebook телеканалу.

«Весь колектив ICTV глибоко обурений та шокований диким та безвідповідальним вчинком російського актора Михайла Поречінкова на Донбасі», - сказано в повідомленні. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Стахоття та  й годі.
  • Правдолюб

    На його кацапській морді навіть близько інтелекту немає. Гопник і все.
  • Правдолюб

    Звідки у бидла мізки? І у фільмах він грає завжди розумововідстале бидло.  Проаналізуйте усі ролі, у яких він грав.
  • PAL

    (PAL) Ну и  падла этот пореченков. И это он сделал для того, что бы угодить лысому гномику путину. НУ "герой". Он должен быть предан забвению.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up