Управлінням культури та туризму Хмельницької міськради керуватиме директор музшколи

Управлінням культури та туризму Хмельницької  міськради керуватиме директор музшколи
Міський голова Олександр Симчишин замінює старих управлінців. 13 січня ще одне управління отримало нового керівника.

Артем Ромасюков став начальником управління культури та туризму  сьогодні, 13 січня. Відповідне розпорядження підписав міський голова.  До призначення Артем Ромасюков працював директором Хмельницької дитячої музичної школи №1 ім. Миколи Мозгового.

Під час позачергової сесії міськради, яка відбулася 22 грудня,  Артем Ромасюков розповів, що хоче розвивати пластунський рух юних хмельничан, кінематограф та режисуру. 

Артем Ромасюков народився 1986 року у місті Хмельницькому. Вищу освіту за спеціальністю «музичне мистецтво» з кваліфікацією «артист хору, ансамблю; артист-вокаліст (соліст), викладач» здобув 2011 року в Харківській державній академії культури. Працював артистом-вокалістом Хмельницького муніципального духового оркестру, викладачем Хмельницького музичного училища ім. В.І. Заремби.

Відео дня

Нагадаємо, управління фінансів у Хмельницькому очолив 35-річний економіст

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Радует уже то, что назначили  на эту должность специалиста, человека с высшим образованием, а не дилетанта. Может толк и будет!

    Анонім reply Anonymous

    поживемо побачимо. головне, щоб не танцював під дудку керівництва міста і сам керував.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up