«Він же не вбив нікого»: в Хмельницькій міськраді відреагували на рішення суду, яким визнали винним Михайла Кривака

«Він же не вбив нікого»: в Хмельницькій міськраді відреагували на рішення суду, яким визнали винним Михайла Кривака
Секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак. Фото з архіву редакції
  • Секретаря міськради Михайла Кривака визнали винним у водінні в нетверезому водінні.
  • Чиновник уже не зможе оскаржити рішення Апеляційного суду Хмельницької області.
  • Як на це відреагували в міськраді, дізнався журналіст vsim.ua.

Рівно півроку тому, 16 січня, секретаря Хмельницької міськради Михайла Кривака оформили за водіння у нетверезому стані. Їхав він на службовому авто. І ось сьогодні, 16 липня, було звершено судовий розгляд справи про адміністративне порушення. Апеляційний суд Хмельницької області не змінив рішення міськрайонного суду. Михайла Кривака визнали винним. Він має сплатити 10 200 гривень штрафу і на рік буде позбавлений права керувати транспортними засобами. Оскаржити таке рішення чиновник не зможе.

Ще 18 січня міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, коментуючи журналісту vsim.ua випадок із Михайлом Криваком, сказав наступне:

  • Журналіст: - А якщо буде рішення суду, що він все таки був п’яний? 
  • Олександр Симчишин: - Тоді будемо приймати рішення.
  • Журналіст: - А які можливі варіанти?
  • Олександр Симчишин: - Дисциплінарне стягнення у вигляді догани, неможливість користуватися службовим транспортом, звернення до комісії з питань депутатської етики, щоб дала оцінку поведінці депутата.

Догану Михайло Кривак вже отримав. Також, за словами міського голови, секретар міськради позбавлений права користуватися службовим транспортом. А от чи буде якась реакція комісії з питань депутатської діяльності, ми запитали в її голови – депутата міськради від партії «За конкретні справи» Анатолія Собка. Він повідомив, що поки звернень до комісії не надходило. Також сказав, що, коли його отримають, то можуть винести попередження Михайлу Криваку й нагадати про неприпустимість такої поведінки. Додав він і наступне:

Відео дня
  • Ви вбачаєте, що це такий великий злочин? Ну секретар. Він ж теж людина. Якщо він там порушив і суд доказав, то сплатить штраф. Міський голова дав йому догану. Він ж не вбив нікого. З кожним може бути, - говорить депутат міськради Анатолій Собко.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Ігор Волотюк

    Москалюк! найми репетитора з граматики, в п'ятьох рядках  7 !!! помилок.
  • Марина Турик

    Скажи кто твой друг, скажу - Кто ты
  • George Zaremba

    З морально-етичної точки зору, вказана особа де факто є злочинцем (правопорушником), хоча він ше не встиг нікого "вбити", йому інкримінують скоєння легкого простопку, однак, у разі виникнення б, на той момент, ситуації на кштальт з Р. Миколаївим, він (водіння в стані алкогольного спяніння), не залежно від своєї волі, з легкістю перетворився б на вбивцю. Отже, враховуючи те що Кривак свідомо сів пяний за кермо, значить він такий самий злочинець.
  • Виталий Москалюк

    Он являетса ченовником,и совершил тяжкое преступление,каторое могло повлеч за собой смерти граждан Украины!и обязан согласно закону не сти наказание штраф и лешение прав вождения!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up