Як працюватиме транспорт у випадку локдауну? Пояснення міністра інфраструктури

Як працюватиме транспорт у випадку локдауну? Пояснення міністра інфраструктури
  • Питання локдауну в Україні залишається відкритим.
  • У Мінінфраструктури розповіли чи зупинять громадський транспорт у разі його введення.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій не виключає введення нових обмежень у роботі транспорту в разі введення в Україні локдауну. Водночас він наголошує, що при таких умовах транспорт буде працювати. Про це він розповів в ефірі Сніданку з 1+1 вранці 1 грудня.

  • "Навіть ті країни, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей транспорт залишається працювати. Це артерія в першу чергу для економіки. Інакше важко дійову активність підтримувати. Я наполягатиму, щоб транспорт залишався робочим", - сказав міністр.  

За його словами,  міські, внутрішньообласні, міжміські перевезення та залізниця будуть працювати. Внутрішні перельоти скасовувати не будуть, що стосується міжнародного авіасполучення, то варто брати до уваги ситуацію в іншій країні.

  • "Окремі випадки можливі, але вони не розглядалися. Тривають консультації щодо введення більш жорсткого карантину, але фінальних дат немає", - наголосив він.

Нагадаємо, напередодні у ЗМІ з'явилися повідомлення, про те, що в Кабміні вже погодили терміни запровадження  повного локдауна. Жорсткі карантинні обмеження планують запровадити з 23 грудня по 15 січня. 

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Candice Drake

    В мене двояке почуття. Ніби й треба якось містом пересуватися. Але дистанція в автобусі, звісно, нереальна.

    Остап reply Candice Drake

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up