За мужність та відвагу нагородили 22 хмельничан. Посмертно

За мужність та відвагу нагородили 22 хмельничан. Посмертно
Заснована почесна відзнака була ще в серпні минулого року. Нагородили тих людей, які віддали своє життя за Україну. Сім’ї загиблих отримають грошові виплати.

Рішення про нагородження почесною відзнакою міської громади «Мужність та відвага» прийняли на сесії Хмельницької міськради сьогодні 16 березня. Більшість серед відзначених - військові, які загинули на Сході. Нагороджені посмертно будуть і хмельничани, які віддали своє життя під час Революції Гідності.

Грошові виплати в розмірі 10 мінімальних заробітних плат отримають дружини, батьки або ж діти нагороджених. Кошти, які призначені для Романа Якобчука, підуть на рахунок дитячого будинку, де він виріс.

Повний список нагороджених відзнакою «Мужність та відвага»:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up