Комунальники латають Кам’янецьку під снігом в "годину пік"

Комунальники латають Кам’янецьку під снігом в "годину пік"

Погода комунальникам не стає на заваді. На вулицях міста утворилася снігова каша. Це не заважає ремонту дороги. Сьогодні, 6 грудня, взялися за головну вулицю міста.

І в дощ, і сніг. Ремонт дороги має бути виконаний, і байдуже, яка погода. Таким принципом керуються хмельницькі комунальники. Поки одні робітники КП «БРЕД» розчищають вулиці міста від снігу, інші зайнялися ямковим ремонтом. Сьогодні після обіду латали асфальтне покриття на Кам’янецькій. Чому мокру дорогу ремонтують ще й під снігом, ми запитали керівника комунального підприємства Олега Нестерука.

 - Це ліквідація ямковості на дорогах. Якщо її зараз не закидати, то вона розвивається ще більша. Для цього зробили «Багелу». Це німецька машина, яка на місці крутить асфальт і гарячим асфальтом закидають ямки. Вона дозволяє зимою заробляти ямковість. Навіть в мороз, - розповів журналісту vsim.ua директору комунального підприємства по будівництву, ремонту і експлуатації доріг Олег Нестерук.

Протягом зими працівники КП «БРЕД» працюватимуть на тих вулицях, де інтенсивність руху найбільша. Рух транспорту через це буде дещо обмежений.

Відео дня

Григорій Кравцов, активіст проекту «УкрЯма»

- Якщо це ремонт аварійний, то він може бути в будь-яку погоду. Але мають дотримуватися усі вимоги. Поточний ремонт чи капітальний проводити не можна. Це не по правилам. Головне, аби це відповідало документам. Трапляється, що по факту це поточний ремонт, який не завершили вчасно. А видають як аварійний.

Читайте також: Мільйони на дороги: Які вулиці Хмельницького відремонтували?

Ремонт дороги на Толкучці обійдеться в 17 мільйонів гривень

До дня автомобіліста: водії Хмельницького назвали найгірші дороги міста

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Cami Mami

    Хто їм придумує ці назви - той "БРЕД" , той  "ЯМА"?!

    Назва сама за себе говорить...
  • Ірина Волошина

    Для чого робити ремонт в час пік? Невже не можна вибрати для цього спокійніші години?. Кам'янецька і так завантажена маршрутками
  • Сергій Якубенко

    вангую. вже в січні того асфальту не буде взагалі. яким би не був асфальт і якою машиною не вкладений, він накиданий на болото. так шо марно витрачені кошти наші. браво мерія

    Андрій Коломієць reply Сергій Якубенко

    Вангуй далі. Але спочатку зайди в гугл, Почитай, що таке БАГЕЛА, як вона працює. І Фарина якщо журналіст мав би зайти в гугл, задати в пошуку БАГЕЛА і подивитися як вона працює. Багела використовує старий асфальт, який викидають на сміття.

    Багела такий асфальт переплавляє і гарячим заливає в яму. Багелою можна працювати навіть в МІНУС 10-12. На роботу Багели взагалі не витрачаються кошли з міського бюджету, бо це старий асфальт.

    Кравцов - експерт все правильно написав. Аварійний ремонт БАГЕЛОЮ можна робити в мороз мінус 10-12.

    Олег Апін reply Андрій Коломієць

    Свободівський холоп, тобі все написано зверху. Читай уважно. Поганий з тебе юзер

    Сергій Якубенко reply Олег Апін

    Будьте культурніші!!! до чого тут "свабода"?

    Сергій Якубенко reply Андрій Коломієць

    та яка різниця якою машиною. навіть на фото видно, шо кладуть на мокру дорогу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up